МАМАТА НА НАЦИЯТА СЕ КАРА НА ПРЕЗИДЕНТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mamata-na-naciyata-se-kara-na-prezidenta/20480 SvobodnoSlovo.eu
МАМАТА НА НАЦИЯТА СЕ КАРА НА ПРЕЗИДЕНТА

Мамата на нацията, която по щастливо стечение на обстоятелствата и неистов отпор на здравия разум ни се размина на "Дондуков" 2, реши да блесне с нещо, че то вече гербераст не може да се вреди покрай агент Рудолф и Тома Биков.

В Пик-ливата медия, Мамата се развихря с възмущение. Той първо трябва да излагал политики, после да критикува. Аз се имам за човек горе-долу мислещ, както и в час с политиката, но как точно президент може да "изложи политика", не ми става ясно! От една страна, трябва да бъде обединител на нацията, от друга - сам да излага някакви политики. В кръга на шегата, то политиците достатъчно се излагат, нЕма нужда.

Пак от нея, незнайно защо наречена от автора на статията в ПИК "министър на отбраната" /да не би в мокрите си сънища да си я представя като главнокомандващ, как със строг поглед над очилата и камшик го кара да марширува!?! Май по-добре да спра дотук с размисъла за лапсусите на пик-ливата медия/, има твърдения, че това било отчет на опозиционен лидер, а не на президент. Видиш ли, не виждал хубавите и положителни неща, които ГЕРБ бил направил.

Ами, Цецке, и ние не ги виждаме! Може би защото сме от неправилната страна на комисионните. Затуй. Не се и съмнявам, че вие виждате хубави и положителни неща, които ГЕРБ е направил за вас. За нас обаче не е. И няма как в отчета да се включи нещо, което го няма в обективния мир.

Цецка явно не си дава сметка, че тя е пълен и тотален провал за министерствтото си. То не бяха телефони в килиите, то не бяха заговори за хибридни войни и сваляне на правителството от ареста, то не бяха скандали с арести, то не бяха осъдителни присъди в Страсбург. И над всичкото това - оглушителното мълчание на Цецка. Явно само "Цъфнал Герб" знае! И само на трапеза пее.

Но се успокоих. Чета аз статията и установявам, че ни се е разминало. Ами ако отчетът беше неин като Мама на нацията! Ужас, жива да не бях! Както казвам, да бъдем оптимисти - и много по-страшно може да стане!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.