Марешки защити шума в Слънчака: Това е парти дестинация, хормоните бушуват, не гонете младите хора!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mareshki-zashtiti-shuma-v-slanchaka-tova-e-parti-destinaciya-hormonite-bushuvat-ne-gonete-mladite-hora/24637 SvobodnoSlovo.eu
Марешки защити шума в Слънчака: Това е парти дестинация, хормоните бушуват, не гонете младите хора!

Има такива курорти, които са обявени за шумни – точки, в които младите хора отиват да купонясват, адреналина ги гони, хормоните бушуват, те искат да не спят денонощно – тези места няма как да искаме да бъдат за семейства с малки деца. Те ще отидат на Албена, на други места, където са по спокойно и са за такива семейства. Така лидерът на „Воля“ Веселин Марешки защити безконтролния шум в Слънчев бряг в ефира на БНТ.

„Всеки трябва да има право на избор. Когато обявиш един курорт за шумен, за денонощен купон, според мен, там трябва да се спазват други правила“, каза още той.

Марешки добави, че тези млади хора, които са дошли, ние сега ще ги изгоним и ще развалим България като дестинация за парти туризъм. „Ако сега са доволни, когато пораснат те ще дойдат в курорти, които са по тихи, като Албена“, мотивира се той.

http://blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.