МАЙКА ВИ АМЕРИКАНСКА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mayka-vi-amerikanska/20712 SvobodnoSlovo.eu
МАЙКА ВИ АМЕРИКАНСКА!

Безпрецедентен натиск и намеса във вътрешните ни работи. Само така мога да определя продължаващите "съвети" на разнокалибрени щатски политици да им купим бракмите!

То не бяха изявления на Тръмп, на посолството, на Съливан, а сега и този дядко реши да се намеси на пазара да им купим стоката. Което още повече ме усъмнява. Защото добрата стока няма нужда от чак толкова реклама. А това, че и другите членки на НАТО са въоръжени с КЕФ-16, за мен означава просто, че САЩ използват НАТО като пазар за стоката си. Защото да не се лъжем, оръжейната индустрия носи милиарди долари годишно на САЩ. А ако има мир, те гладни ще умрат. Затова са и безкрайните военни конфликти, където те имат "интереси", за предпочитане доста далеч от тяхната територия.

На всичкото отгоре, се разбра, че май ще се наложи да вземем 4 милиарда заем, за да ги изплатим. Защото не ни ги дават разсрочено като шведите. А ще плащаме, вече и без това външния дълг е колосален. О, да, и заемът ще го вземем от Световната банка, доминирана от САЩ и от евреите.

На някой нещо неясно? Само като се сетя, че основният им лобист в България е възпитаникът на помощното училище, всичко се изяснява!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.