Медицинските сестри в Бургас излизат на безсрочен протест в подкрепа на палатковия лагер пред МС

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/medicinskite-sestri-v-burgas-izlizat-na-bezsrochen-protest-v-podkrepa-na-palatkoviya-lager-pred-ms/16681 SvobodnoSlovo.eu
Медицинските сестри в Бургас излизат на безсрочен протест в подкрепа на палатковия лагер пред МС

Медицинските сестри в Бургас излизат на безсрочен протест в подкрепа на палатковия лагер пред МС. Те се събират днес в 16 ч. пред скрадата на общината в Бургас.

Медицинските специалисти настояват  за по-високи стартови заплати или за спазване на договорената по колективен трудов договор сума от 950 лева, по-добри условия на труд

„Колеги, отново станахме „много силни“ във FB. ДА ИЗЛЕЗЕМ РЕАЛНО И ДА ГИ ЗАЩИТИМ! Всеки свободен колега от СОФИЯ, ако има съвест би трябвало да го направи! От провинцията сме готови отново да подкрепим, но ако Софиянци не излязат обричат всички ни на „заколение“! ПРОЯВЕТЕ малко достойнство и характер и ИЗЛЕЗТЕ!!! ПОКАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СА „ЛУДИ“ И НЕ СА САМИ! ДА ВИДИМ ЩЕ НИ АРЕСТУВАТ ЛИ ВСИЧКИ?! „, призозават медецинските сестри.

https://www.zonaburgas.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.