МИЛОСТ ЗА ТРОТИНЕТКАТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/milost-za-trotinetkata/54659 SvobodnoSlovo.eu
МИЛОСТ ЗА ТРОТИНЕТКАТА

Някой трябва да поеме вината за съдбата на Даниел, когото всички наричаме Емили Тротинетката.

Това, което се случи с него/нея е част от болестта на обществото да не казва истината.

Напротив, обществото усили лудостта на психически неуравновесения Даниел. И той експресивно получи увереност от всички нас – че няма нужда да се лекува психически, а че трябва да се промени. Тоест да мине през прехода “мъж-жена”.

Поемам и признавам вината си като журналист спрямо Даниел. Не му казах какво мисля и не го казах ясно публично, защото това, което мисля не е политическо коректно.

Медиите дадоха смелост на Емили да убие Даниел с хормони и самочувствие. 
Днес Даниел трепери от напрежение в съдебната зала и постоянния арест. Ако сте милостиви, трябва да признаете грешката с това дете. Той не знаеше кое е добро и зло, затова и сбърка. И това не е свързано с избора му на пол.

Аз видях хиперактивен, извън широката норма объркан човек, чийто хистерии се поощряват от приятелите му и журналистите. Той беше опиянен от купоните с лесбийки, (кой не би бил), прехода си, свободата си и реално имаше един проблем – нямаше кой да му каже, че свободата му да се самоопределя се беше превърнала в бяс.
Даниел не е добре психически, а ние го поощрихме да “бъде себе си”. Той се загуби в нашия страх да му кажем това, което мислим.

Но той беше и това, което новият социален инженеринг и политиката на ЛГБТ+ го направи.

Аз знам какво не можах да му кажа и със съжаление и закъснение ще го напиша тук. Полът е психо-биологичен конструкт и желанието за смяна на пола може да бъде и психическо отклонение.
Не посмях да кажа публично тази мисъл, дори аз, който непрекъснато съм преследван за такива мисли.
Или именно поради това.

Даниел има нужда от лечение. Нека бъде какъвто иска. Но някой трябва да го извади от объркаността му и болестната хипер-активност.
Даниел е диагноза, моя и ваша. Смилете се над това момче. Или момиче, не знам.

Знам само, че има нужда да бъде лекуван и да не бъде поощряван в беса си. И за да бъда разбран правилно – не казвам, че трябва да се лекува неговият преход.
Той има други психологически проблеми, свързани или не с желанието му за преход.
Всеки, който го е срещал е видял това.
Но всички замълчахме. Новото приличие унищожава прости истини.
Или не е така, кажете ми?

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

6 Коментара

Kiro Kanadeca

преди 1 година

От мен- само съжаление. Нека Господ се смили над него. И над всички педали.

Коментирай

ИвайлоК

преди 1 година

Какво иска да си/ни каже авторът? Може би: "Мълчахме от криворазбрано приличие и от страх, докато се установи фашизмът. А след това - вече нищо не можехме да кажем". Малко объркан му е текстът, но аз така го разбрах.

Коментирай

Мина

преди 1 година

Авторът на какво мнение е за гаврата над едно българско дете, упражнена от “Емили”? Или трябва да сме толерантни към антицивилизационните ценности и терорът над българските деца? Никаква милост за такива. Нито снизхождение. Да си сърбат попарата-където им е мястото. В ада. Точка.

Коментирай

Милост казваш

преди 1 година

Хъм, я пак да помислим :)

Коментирай

Кобра

преди 1 година

Не бих се смилил над този травестит. Не за друго - много наглееше с тротинетката и с медийните си изяви покрай това. А с това препускане по пътищата реално застрашаваше живота и здравето на много хора освен неговите собствени живот и здраве.

Коментирай

Лигнитски

преди 1 година

Неосъзнато ли е поведението му, след като целта му е да спечели пари? А за пол, трябва да се приемат само био-физиологичните признаци. Деца се раждат само от връзката между жена и мъж. И всички трябва да уважават това природно явление. Вмъкването на психологията обърка понятията. Затова, определенията за психосоциални-модели на поведение, не трябва да се възприемат с понятието пол. Така мисля аз.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.