Мисля си, че с ПП ДБ е свършено. Кирил Петков е неспособен да овладее корпоративните си интереси, съчетани с лошо възпитание

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mislya-si-che-s-pp-db-e-svarsheno-kiril-petkov-e-nesposoben-da-ovladee-korporativnite-si-interesi-sachetani-s-losho-vazpitanie/130976 SvobodnoSlovo.eu
Мисля си, че с ПП ДБ е свършено. Кирил Петков е неспособен да овладее корпоративните си интереси, съчетани с лошо възпитание

Киро Петков, ген. Атанасов и Хр. Иванов обидено напуснаха формата на консултациите след като бяха обявени имената в служебното правителство.

Киро обяви, че ПП ДБ били взривени от така предложения кабинет , който обслужвал интересите на ГЕРБ и ДПС.
Мисля си, че с ПП ДБ е свършено.Кирил Петков е неспособен да овладее корпоративните си интереси, съчетани с лошо възпитание, лоши навици и недостатъчно образование.Политическата кариера на Хр. Иванов ще си остане в сферата на грантаджийските НПО.Юридическата никога не е започвала. Ген. Атанасов винаги е бил и ще си остане само ченге с амбиции.

Борисов заложи мините,  по които безгрижно минаха пепедебетата, взривявайки малкото останал авторитет на организацията си.
Сега е важно да не допуснем  връщане на тези, които съсипаха държавата начело с Борисов.
Изборите ще са 2 в 1 на 9 юни.Дотогава мислете.

Румяна Ченалова

7 Коментара

Наистина

преди 3 седмици

Прости им, Господи, те не знаят какво правят! Какво са му дали да пие на този ревльо. Срам ме е заради тези продажници, че съпругът ми се пенсионира като полковник в криминална полиция през 2003г. Впрочем ей такива измекяри, когато главен секретар беше л@йното ББ, пенсионираха набързо толкова читави служители от системата. Хора, изключителни професионалисти, завършили академията, с авторитет в обществото, бяха принудени да напуснат или ги пенсионираха, едва набрали необходимия стаж. Разчистиха пътеките за техни доверени хора от обкръжението на мутри и групировки. А изгонените се преквалифицираха, завършиха право и станаха адвокати. Принудиха ги да защитават служебно престъпници , срещу които се бореха. Такъв е животът. Ей такива дрисльовци като този гл.секретар и покровителите му иначе с академични звания, и заемали министър - председателски кресла съсипват държавата.

Коментирай

Наистина

преди 3 седмици

Прости им, Господи, те не знаят какво правят! Какво са му дали да пие на този ревльо. Срам ме е заради тези продажници, че съпругът ми се пенсионира като полковник в криминална полиция през 2003г. Впрочем ей такива измекяри, когато главен секретар беше л@й ното ББ, пенсионираха набързо толкова читави служители от системата. Хора, изключителни професионалисти, завършили академията, с авторитет в обществото, бяха принудени да напуснат или ги пенсионираха, едва набрали необходимия стаж. Разчистиха пътеките за техни доверени хора от обкръжението на мутри и групировки. А изгонените се преквалифицираха, завършиха право и станаха адвокати. Принудиха ги да защитават служебно престъпници , срещу които се бореха. Такъв е животът. Ей такива дри сльо вци като този гл.секретар и покровителите му иначе с академични звания, и заемали министър - председателски кресла съсипват държавата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.