Мол Парадайс оценен на 252.9 млн. евро вече с нов маркетинг бюджет от 50 000 лв. И се притежава от фирма с 2 лева капитал

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mol-paradays-ocenen-na-2529-mln-evro-veche-s-nov-marketing-byudzhet-ot-50-000-lv-i-se-pritezhava-ot-firma-s-2-leva-kapital/22525 SvobodnoSlovo.eu
Мол Парадайс оценен на 252.9  млн. евро вече с нов маркетинг бюджет от  50 000 лв. И се притежава от фирма с 2 лева капитал

Маркетинг бюджетът на Мол Парадайс под управлението на новите му румънски мениджъри, сред които Анка-Силвиана Наку, Костин-Мариус Барбу и още четирима като управители на знаковото дружество "Непи Проджект Ту" ЕООД закупило проект за 252.9  млн. евро с 2 лева капитал,  вече е намален от 200 000 на 50 000 лв. на месец от април 2018, съобщиха запознати контрагенти на проекта.

Събираните такси пряко от наемателите само пряко и конкретно за маркетинг мениджмънт на Парадайс център са в размер от над 100 000 евро месечно. И докато предходният мениджмънт на проекта ги инвестирал изцяло в маркетинг - с редица онлайн интерактивни приложения, ивент мениджмънт с постоянното присъствие на родни и международни звезди с 4 и 5 цифрени хонорари, печатна, телевизионна и радио реклама, дори финансиране на поредица от песни и телевизионни клипове на български знаменитости посветени на проекта Парадайс център,  новите румънски мениджъри се ограничават до забавления за децата на България за 1 Юни, които по оценка на специалисти в сектора не надхвърлят 2000 лв. за целия празник. Има редица контрагенти по маркетинг и лизинг на проекта със забавени плащания от по над 6 месеца и десетки с неправомерно и неоснователно разтрогнати договори.

Наематели и контрагенти на проекта питат  - Къде отиват другите 150 000 лв. за маркетинг на месец платени от наемателите Ви, Госпожо Наку, Г-н Барбу. Къде са парите на наемателите на Мол Парадайс, които те са доверили на предишното му управление, което развиваше този проект подобаващо, не го източваше? Ще поясните ли на наемателите си къде отиват парите им за маркетинг и такса подръжка и управление по Вашето управление? Според запознати извън наемите молът събира близо милион и половина лева на месец за управление, но маркетинг бюджетът му на месец вече е намален на 50 000 лв. по бедност, свиват се разходи. Остава въпросът - Къде отиват парите? Така ли управлява NEPI проектите си - източвайки ги?

Румънските мениджъри от NEPI Анка Наку и Мариус Барбу дори решили да спрат всички фонтани в мола, защото били много скъпи за подръжка. Според контрагенти на проекта със забавени плащания досега маркетинг активностите в Мол Парадайс винаги са били над средното ниво и много повече от нужното благодарение на което проектът е достигнал този забележителен пазарен резултат и лидерска пазарна позиция на най-посещавания и високооборотен мол в София под предишното си управление, поради което наемателите му никога не са се намесвали в управлението на бюджетите им, дори нямаше годишни събрания. Всички просто бяха доволни, коментират наематели. Но сега със сигурност ние ще търсим сметка и всеки наемател следва да търси за парите си преди да бъдат източени всичките по румънски банкови сметки, а маркетингът и поддръжката на проект за 262.9 милиона евро да се свият до 20 000 лв.

Новите румънски мениджъри са спряли всякакви маркетингови активности на мола като аутдоор и печатна реклама, разтрагнати са всички договори с контрагенти и подизпълнители, а ивент мениджмънта е с бюджет и мащаби на детска забавачница, не на мол от 100 000 кв.м. На ключови контрагенти на проекта не се плаща от м. Ноември.

Къде са парите и защо разрушавате с абсолютното си невежество, незнание и критично висока арогатност на невежия модел на работа на проект достигнал лидерска пазарна позиция и изключителни пазарни показатели  резултати именно с модела на работа, който разрушавате? Защо прекъсвате договори с всички контрагенти? Къде отклонявате средствата за управление, които не влизат в публичния Ви баланс на проекта пред инвеститорите на NEPI, Г-жо Наку ? Питат засегнатите контрагенти.

 

https://www.youtube.com/watch?v=duvty8ZNJs0

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.