МОЖЕТЕ САМО ОТ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ДА КРАДЕТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mozhete-samo-ot-bednite-balgari-da-kradete/4191 SvobodnoSlovo.eu
МОЖЕТЕ САМО ОТ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ ДА КРАДЕТЕ

Върхът на наглостта и безочието на правителството е да привикват престъпниците и да ги предупреждават да не крадат и ограбват украинци. Няма такъв потрес! Няма!

Значи не можете да ги привикате и да им забраните да крадат и да обират бедните българи. Значи българи да крадете може, украинци - не може! Сигурно мъката на криминалния контингент е голяма, защото аз досега видях около 10 украински коли и всяка беше на сума колкото десетгодишните средни доходи на българите. И по харчените от тях суми по магазините не останах с впечатлението за клети бежанци, а за нагли укронацисти, които знаят, че са безнаказани.

И сега си задайте въпроса в чия държава живеете? И чие е това правителство, което разрешава Вас да ви ограбват, но не и покровителстваните от САЩ нацисти?!?

Елена Гунчева

* Публикацията изразява само МОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ като българка и гражданин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.