На Начо /шофьорът, който удари отзад Ферарио Спасов и го уби/ щели да му правят проверка от НАП от къде има пари за скъпа кола. Пожелавам им Оспех. :)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/na-nacho-shofyorat-koyto-udari-otzad-ferario-spasov-i-go-ubi-shteli-da-mu-pravyat-proverka-ot-nap-ot-kade-ima-pari-za-skapa-kola-pozhelavam-im-ospeh/121045 SvobodnoSlovo.eu
На Начо /шофьорът, който удари отзад Ферарио Спасов и го уби/ щели да му правят проверка от НАП от къде има пари за скъпа кола.  Пожелавам им Оспех. :)

На Начо /шофьорът, който удари отзад Ферарио Спасов и го уби/ щели да му правят проверка от НАП от къде има пари за скъпа кола.

Пожелавам им Оспех. :)

1. Масова практика е скъпи къщи и автомобили да са закупени на лизинг и с подходящи банкови кредити.

Ако не знаете - това е начин да се "изпират" или доказват пари.

Справка - български политици.

2. Доказване на пари от този етнос не е сериозен проблем. 

По т.2 ще разкажа за случай, който ми беше разказан от едно пиленце на което имам огромно доверие.

В съдебна зала в малък български град по сроден на обсъждания случай за доказване на пари се случва следното:

НАП направил ревизия на местен от етноса, написали му акт, защото не можел да докаже произход на средства. Това е най-общо казано, може и по-сложен да е бил казуса, но... потърпевшия твърдял, че е взел на заем едни пари. Чисто.... и просто.... з а е м. Един сиг@нин дал на друг сиг@нин заем. 

НАП от своя страна не уважили този заем, написали актове, претендирали за суми, обаче този дето му написали акта си знае правата, както нито един от нас не ги знае и завел дело. 

Административното дело в малкия град се превърнало в огромно и шумно събитие на местната общност. Както знаете те са задружни и се подкрепят присъствено. В деня на делото целия катун се явил да съпортва набедения. Съдебната зала се пръскала по шевовете, пред съда имало дори оркестър, предавали на жино в тик.ток - абе не мога да ви опиша чудото на чудесата, което се е случило.

Аз не искам и да се поставям на мястото на съдията :) . 

В крайна сметка, бил даден ход на делото.

В съдебна зала бил призован за свидетел гражданина, който е дал заем и за който НАП били отсекли, че няма как да е дал пари, щото нямал такива според тях.

Еми, да обаче в съдебна зала бил допуснат запис, който съда, съдебните заседатели, прокурора, представителя на НАП и свидетелите изгледали.

Сега вие може вече да сте започнали да скучауте от толкова много текст, обаче .... развръзката е в записа.

Записа е от сиг@нската сватба на заемодателя, онзи на който НАП не признал че е дал на заем средства, щото според тях и той ги нямал. Ииии, сещате се какво следва - на записа се появил оня ми ти водещ на тържеството, ама не си представяйте нЕкой обикновен, бил с прическа Меси, барнат в костюм, накичен със злато - както си трЕбва и

с микрофон в ръка. И като започнал едно говорене: 

Кака Бонка дарява на младоженците 1000 лева и 6 чинии Версаче, бай Данчо подарява 500 паунда и крава, дедо Гошо подарява 1500 евро и кон, бащата на булката дава 20 000 лева, пет синджира от чисто злато и бЕла спалня, бабата на младоженеца подарява .... и така ги добутали до едни 100 - 150 хиляди лева в кеш. А, сега де :) ?

Неоспорими доказателства - нали? Доказали парите и НАП брал срам, щото ... можеше да обложат подаръците в брой с данък, ама не се сетИлИ, а акта им паднал в съда след неоспоримите доказателства, ама ..

Айде стига съм се изявявала на данъчен консултат, парите за колата вероятно ще бъдат доказани, но скоростта с която е шофирал е под въпрос.

Лилия Божкова 

1 Коментара

Иван Пеев

преди 6 месеца

От много години НАП е партийна, а не фискална организация! Затваряха си очите за цар Киро и семейството му, затваряли са си очите и за този... НАП ще се задейства само когато се докаже, че няма сериозен гръб зад престъпника, и когато се гарантират солидни премии за чиновниците. Я попитай те НАП, какви пари са получавани от служители под формата на премии през годините. Седем цифрената сума е гарантирана ежегодно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.