НАГЛОСТ! ШЕФЪТ НА БНТ „БОЛЕН“ ЗДРАВ СЕ ГАВРИ С ДЪРЖАВА, СЪД И С НАС, ДЕТО МУ ПЛАЩАМЕ МАСРАФИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/naglost-shefat-na-bnt-bolen-zdrav-se-gavri-s-darzhava-sad-i-s-nas-deto-mu-plashtame-masrafite/20279 SvobodnoSlovo.eu
НАГЛОСТ! ШЕФЪТ НА БНТ „БОЛЕН“ ЗДРАВ СЕ ГАВРИ С ДЪРЖАВА, СЪД И С НАС, ДЕТО МУ ПЛАЩАМЕ МАСРАФИТЕ

А пък шефът на БНТ Константин Каменаров, наричан мило като папагалче – Коко Каменаров, бил болен. Тежка инфекция на горните дихателни пътища. В болнични бил от 14 до 22 февруари. Болничният лист е представен пред съда по делото по което съдят Коко К. за шофиране в пияно състояние. Делото се влачи „правилно“, така че да я докара дотам, че шефът на БНТ Коко К. да мине метър „невинен“, както „невинни“ са всички набутани на високи позиции от властта на Групировката на Боби Б. Боби, защото така пък на него мило МУ вика сестра му.

Докато съдът очевадно уважава болничния лист на тежко страдащия от инфекция на горните пътища Коко К., която би трябвало да го положи на легло, за да я лекува, „болният“ шеф на БНТ цъфва в … Брюксел да го повее малко вятъра там, така че следващият път направо да си пише пред съда с бронхопневмония. Белким делото на финала бъде прекратено по давност.

В Брюксел шефът на БНТ Коко К. участва в конференция за предизвикателствата пред аудиовизуалните медии във време на дигитална революция, заедно с шефове на други обществени телевизии в ЕС, както и българският еврокомисар Мария Габриел.

Снощи, след като вече е излъгал съда, шефът на БНТ цъфва и по БНТ в интервю, за да ни обяснява напоително как сме живеели във време, в което всеки телефон бил медия, но традиционните медии все още поддържали високо ниво на достоверност:  „Хората лесно се увличат, фалшивите новини са лесно достъпни, лесно смилаеми. Не можем да очакваме всеки човек да прецени доколко дадена новина е достоверна или проверена, така че това е истински голяма опасност. Но на тази среща ми направи впечатление, че всички сме на една позиция, което е много добра новина“.

На това му се вика НАГЛОСТ!

Шефът на БНТ Коко К., набутан там като шеф от Властта на държавата, като ние, всички данъкоплатци му плащаме заплатата и масрафите, плещи за „фалшиви новини“, след като самият той е една крещяща фалшива новина!

Нещо като огледален образ на една друга Особена форма на главата от Властта, която ляга и става с „фалшивите новини“, а пък ги произвежда ежедневно.

И докато „болният“ здрав шеф на БНТ Коко К. ма’а гащи из Брюксел, предния ден излъгал нагло съда, менторите му от Властта пък създават нещо като министерство, „звено против дезинформацията“, което нали се сещате с кого ще се „бори“. Не с такива като шефа на БНТ Коко К., а с „неправилните“, дето пречат на особените форми на главите във Властта и на такива като Коко К. да си разиграват лъжливите магарета.

Във всяка нормална държава, каквато не сме ние, защото ние сме държава – кочина, такива като шефът на БНТ Коко К. моментално трябва да бъдат уволнени дисциплинарно, както се казваше някога, и медии няма да помиришат докато щъкат наоколо.

Във всяка нормална държава, каквато не сме ние, съдебната система моментално трябва да образува проверка за това кой е издал болничен лист на „болния“ здрав шеф на БНТ Коко К., ползван за да се излъже съдията по делото, течащо срещу шофиралия пиян Коко К.

Във всяка нормална държава, каквато не сме ние, обществото, което плаща на такива „коковци“ ще изригне, за да ги помете, а не да зяпа тъпо и нямо.

Впрочем, „борците“ срещу фалшивите новини в Брюксел, начело с умопомрачителната Габриел, първото, което трябваше да попитат „болният“ шеф на БНТ е защо брутално свали от ефир разследващото предаване „Открито“ на Валя Ахчиева, а не да му слушат глупостите как всеки телефон бил вече медия. И да го питат тоя „юнак“, дето лъже съда, държавата и нас, кой властови „юнак“ му нареди да бъде свалено предаването.

Няма по-голяма мерзост от тази – апологетите на фалшиви новини да клеймят „фалшиви новини“.

коко каменаров

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.