НАЛАГАНЕТО НА "САТАНИЗЪМ UNLIMITED" СИ ВЪРВИ С 200 И НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАМАЛЯВАТ СКОРОСТТА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nalaganeto-na-satanizam-unlimited-si-varvi-s-200-i-nyamat-namerenie-da-namalyavat-skorostta/127690 SvobodnoSlovo.eu
НАЛАГАНЕТО НА "САТАНИЗЪМ UNLIMITED" СИ ВЪРВИ С 200 И НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАМАЛЯВАТ СКОРОСТТА!

Може да бъде изображение с 1 човек, карта и текст, който гласи 'NATIONAL GEOGRAPHIC Pattie Gonia named National Geographic 2024 Traveler of the Year TRAVEL BEST OF THE WORLD They inspire us and teach us about the world: Meet our 2024 Travelers of the Year These nine game changers making difference Here they share their ps how to be better traveler. Image: Evan Benally Atwood'

НАЛАГАНЕТО НА "САТАНИЗЪМ UNLIMITED" СИ ВЪРВИ С 200 И НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА НАМАЛЯВАТ СКОРОСТТА! 

Не знам има ли още човеци, които да не виждат какво се случва!?! Глобалистите няма да се откажат от плановете си за превръщане на света в глобално отворено общество, населено с безполови, безрасови, безбожни, безобразни, бездушни, безродни, бездетни и безмозъчни същества. 

Както и да го гледа един нормален човек - това си е чисто превъплъщение на библейския ад. Откъдето и да го погледнем, гласят да превърнат земята в пъкъл, в истински "Сатанизъм unlimited". 

Дали самите главни глобалисти са истински демони, клонинги на дявола, бафомет, мамон, азазел или велзевул, ние не можем по никакъв начин да докажем, но че са тотално обсебени от библейското, изначалното зло, е очевиден факт. 

На всяка крачка ни показват, че нямат намерение да се откажат. Налагат сатанизма с планомерна жестокост. Пропагандата им, тоталната цензура над всичко нормално, Холивуд и т.н. всеки ден ни заливат с нови и нови доказателства, че светът трябва да бъде такъв, какъвто го искат от Давос, Ландън, Джу Йорк и Брюксел и че волята на господарите е безкомпромисна, не търпи никаква критика. 

 Трансмъже в женски спортни първенства, трансжени в мъжки състезания, трансчовеци първенци във всичко,  драг куйни и драг кингове учители и възпитатели, гейове и лесбийки начело на държави, ядене на мухи и червеи, еднополови двойки без деца, опити за узаконяване на педофилията и секса с животни, задължително смесване между раси и нации, филми със задължително присъствие поне на един или няколко представители на някои от 107-те джендъра и какви ли още сатанински внушения ни заливат всеки ден от мрежата, киното и телевизията. 

И проблемът не е, че заливат нас, а че децата ни са под тотална преса да приемат всичко това за нормално, правилно, хубаво и фатално неизбежно. При тях сатанизмът се налага с невероятна злоба и мощ. Много от тях вече вече приемат за нормално, че не бива да имат деца и семейства, че да си смениш пола е признак на твоята интелигентност и освободеност, че всичките LGBTQR + са нещо модерно и прогресивно и за да живееш успешно и да си напредничав трябва да си един от тях, а не някакъв скучен "бинарен джендър".

 А дори и у нас има и възрастни, които вече са приели това "ново нормално", което всъщност е напълно ненормално, за задължително бъдеще. 

Честно казано, минават ми мисли за второто пришествие на Христос. Дали пък цялото това пропадане към ада не е именно предверие към връщането на Сина Божий на земята. Дали Бог не позволява това да се случи, за да раздели преди Страшния съд хората на праведни и грешни? Друго обяснение нямам! 

Иван Спирдонов 

На снимките виждате драг куйнът Пати Гониа - то е пътешественик и пропагандист на борбата с климатичните промени. National geographic го обяви за "пътешественик на 2024 година"! 

Благодаря на  Мирела Иванова

2 Коментара

bat_petjo

преди 2 месеца

Сатанизма отдавна господства на планетата. Казано беше и в някое от евангелията от новия завет, по памет: нямам нищо общо с княза на този свят и вие сте деца диаволови. Но в момента положението, наистина, е : a la guerre comme a la guerre. Не искат да сдават властта, тарикати ... Ама ще клекнат, няма къде да ходят. Иначе, евала бат-Ваньо. Винаги те чета с кеф.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.