НАП ПАЗИ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА с цената на всичко! Или защо бе спрян достъпа до Търговският регистър!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nap-pazi-omertata-na-mafiyata-s-cenata-na-vsichko-ili-zashto-be-spryan-dostapa-do-targovskiyat-registar/21994 SvobodnoSlovo.eu
НАП ПАЗИ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА с цената на всичко! Или защо бе спрян достъпа до Търговският регистър!

БОЕЦ бяхме информирани, че НАП са обжалвали пред ВАС решението на Административен съд – София град, с което съдът отмени отказа на НАП да ни предоставят докладите им до Министерството на финансите за източените и откраднати над 16 милиарда лева ДДС!

Припомняме, че на 19.03.2018г. БОЕЦ внесохме заявление по ЗДОИ до НАП с което изисквахме да ни предоставят докладите си до Министерството на финансите за несъбраното ДДС и списък на фирмите източили над 16 милиарда лева ДДС!

След полученият отказ, БОЕЦ заведохме дело, което спечелихме в АС-София град. Съдът отмени оказа на НАП и реши, че исканата от нас информация следва да ни бъде предоставена, отчитайки надделяващият обществен интерес.

НО НАП ПАЗЯТ ОМЕРТАТА НА МАФИЯТА ДО КРАЙ!

С тази жалба на НАП, решението на казуса се отлага за края на 2019г и дори за началото на 2020г., когато ще бъде насрочено заседанието на ВАС по делото.

Това е най-големият грабеж в новата ни история и БОЕЦ от самото начало (след като разкрихме информацията за 16-те милиарда несъбрано ДДС) заявихме, че е невъзможно този грабеж да бъде осъществен без участието на НАП и прокуратурата, като преки съучастници и осигуряващи чадър над ДДС мафията източваща милиарди от бюджета всяка година. С действията си НАП само потвърждават нашата позиция. Междувременно БОЕЦ разкрихме, че през годините прокуратурата е сключила 2135 споразумения с лица и ОПГ-га за данъчни измами и източване на ДДС, като главна роля в тези схеми е имал Иван Гешев – новият зам. главен прокурор и шеф на специализираната прокуратура. Мафията знае как да награждава слугите си. . Поредно доказателство за чадъра осигурен от институциите над ДДС мафията.

След решението на съда и спечеленото от БОЕЦ дело преди няколко дни Търговският регистър внезапно спря да работи и достъпа до него бе блокиран. Дали има връзка между тези събития всеки сам може да прецени.

МАФИЯТА ЗАЛИЧАВА СЛЕДИТЕ СИ!

БОЕЦ ще проследим и проверим, когато се възстанови достъпа до Търговският регистър, дали няма да се окаже, че регистрациите и партидите на десетки фирми дължащи милиарди ДДС са изчезнали по странен начин. Или не толкова странен. В търсачките и базите на сайта Биволъ има достатъчно съхранена информация и проверката може да бъде извършена сравнително лесно.

ОСТАВА БЕЗ ОТГОВОР въпроса, как така има 16 милиарда откраднато ДДС, а виновни НЯМА?! Въпреки сигналите на БОЕЦ до всички институции! Включително и сигнали срещу Борисов и Горанов за неизпълнение на служебните задължения и неупражнен контрол върху дейността на НАП.

Ето затова трябва да сме на площадите! Всеки ден! Докато отстраним мафията от властта и си върнем държавата. И свинете платят за извършените престъпления. Съд, затвор и конфискация на незаконно придобитото и одрано от гърба на българите имущество. Без компромиси и бой до дупка.

БОЕЦ водим тази битка! И ще я водим до край.

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.