НЕ ИСКАМ В МОЯ ГРАД ДА ИМА ГЕЙ ПАРАД!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-iskam-v-moya-grad-da-ima-gey-parad/136229 SvobodnoSlovo.eu
НЕ ИСКАМ В МОЯ ГРАД ДА ИМА ГЕЙ ПАРАД!


За поредна година "София прайд" е централно събитие в столичния културен календар! 
На 22-ри юни, навръх Черешова задушница, вблизост до патриаршеският храм "Александър Невски" ще стартира шествието на една малка, но креслива и широко рекламирана група извратеняци, наречена Гей парад. Етимологията на думата "парад" идва от парадирам, демонстрирам, представям на публичен показ нещо, с което всички трябва да се гордеят. Именно тази показност и неистовото желание да се натрапват на народа ни различни сексуални извращения и полови дисфории започва силно да дразни цялото ни общество. Организаторите на содомисткото шествие определено правят много лоша услуга на хората с нестандартна сексуална ориентация и по никакъв начин не допринасят за защитата на техните права, които и без тази показност по никакъв начин не са нарушени, дори напротив - всички вече живеем с усещането, че ако си хомосексуалист се ползваш с далеч повече привилегии отколкото ако си хетеросексуален.

По тази тема днес от 20 часа в предаването "Контра" по телевизия "Евроком" можете да чуете мнението на СТЕФАН ГЕОРГИЕВ и НИКОЛАЙ БАНЕВ от младежкото БСП. За мен винаги е било най-интересно мнението на децата ни и начина, по който те приемат т.нар. "нова нормалност" и "ценности"!
За Европа след проведените избори за Европейски парламент, както и за провала на бутафорната конференция за Украйна, ще поговорим с КАЛИН ТОДОРОВ - журналист, писател и публицист. Човек обърнат с лице към проблемите и недъзите на обществото ни.
Гледайте!

Страхил Ангелов

4 Коментара

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

4 months before

Организирайте бойкот на плащането на новите цени на водата в София!

Коментирай

Ще изпрати ли Галя от ПосолствоТо български мъже като "пушечно месо" в Украйна?

4 months before

Илон Мъск в събота предложи електронните машини за гласуване да не се използват на избори, тъй като „рискът да бъдете хакнати от хора или Изкуствен Интелект все още е твърде висок“. Мъск отговори на скорошните новини, че Пуерто Рико „преразглежда“ договора си с Dominion Voting Systems, след като „проблем със софтуера“ стана причина машините, доставени от компанията, да изчислят неправилно общия брой гласове, според избирателната комисия на страната.

Коментирай

Призив

4 months before

Съпрyгът и Пенка да помогнат на Боко Тиквата и Шиши да се отърват от сланините си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.