Недялко Недялков: Г-н премиер, озаптете приятеля си Халваджиян!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nedyalko-nedyalkov-g-n-premier-ozaptete-priyatelya-si-halvadzhiyan/25299 SvobodnoSlovo.eu
Недялко Недялков: Г-н премиер, озаптете приятеля си Халваджиян!

Някакъв тв абориген Боби Ваклинов се прави на интересен и крещи по руския посланик из софийските улици.

Безсрамното видео се върти от сутринта в ефира на Нова с неприкрито сладострастие. Анонсира се и че тормозът над посланика ще продължава.

Това са просташки самоделни скечове. Чак ми стана неудобно да го гледам. Що не скочите така и на американската амбасада, бре храбреци?

Заради рейтинга на тези момчета от "Господари на ефира" драматичният казус около кирилицата придобива пародийно-фатмашки измерения.

Г-н Борисов, посъветвайте приятеля си Халваджиян да си върже псетата. Три дни коментатори, медии, политици водим сериозни дебати и заклеймяваме провокацията на Путин. Няма смисъл сега да се излагаме и да профанизираме скандала. Пък и малко респект към дипломатическата институция няма да е излишен.

Изобщо "Господарите" са се самозабравили, действат като морална полиция, а не са ли все пак сатирично шоу? Може би ги окрилява протекцията на премиера?

Добре, но руският посланик не е клет български зам.-министър на здравеопазването, че да го взимат за мезе...

Г-н премиер, озаптете приятеля си Халваджиян! Просташкият терор на Боби Ваклинов над руския посланик профанизира скандала с Путин. Що не скочат така на американското посолство?

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.