Необходими мерки за ограничаване използването на оръжие:

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/neobhodimi-merki-za-ogranichavane-izpolzvaneto-na-orazhie/109872 SvobodnoSlovo.eu
Необходими мерки за ограничаване използването на оръжие:

Необходими мерки за ограничаване използването на оръжие:

1. Въвеждане на петгодишен мораториум върху носенето на оръжие от граждани (2023-2027 г).

2. Мораториум върху нови разрешения за притежаване на оръжие.

3. Одитиране на всички разрешения за притежаване и съхранение на оръжие за периода 1991-2023 г. Срок: 6 месеца.

4. Контрол от МВР за дейността върху всички стрелбища с оръжие. Забрана за посещение на лица под 21 години.

5. Наказателна отговорност за лицата, които позволяват на лица под 21 години да ползват оръжие.

6. Наказателната отговорност за всички, ползвали оръжие от 12 до 21 годишна възраст.

7. Санкциите за всички медии, които лансират насилие.

8. Задължителни тестове за ползване на наркотици на непълнолетни лица (15-18 годишна възраст).

9. Създаване на специални екипи за превенция на насилието.

10. Блокиране на достъпа до сайтове в тъмната мрежа.

Боян Дуранкев 

6 Коментара

ИвайлоК

преди 11 месеца

Част 1. И този тръгнА по пътя на американските си ментори - либераст-демократите. Явно събитията в Сърбия се режисират и водят от същите центрове, които организираха ужасяващите касапници В САЩ по времето на президента Барак-Хюсеин Обама. По времето на същия този Барак-Хюсеин, тези касапници бяха постоянен фон на усилена anti-gun пропаганда. За нормалните американци, защитаващи класическите християнски ценности и семейството, това беше подготовка за обезоръжаване на американските граждани, като прелюдия към отнемане на свободите и правата им. Което беше успешно направено по-рано в Австралия - там бяха конфискувани ВСИЧКИ огнестрелни оръжия на гражданите. И вижте само в какъв образцов концлагер се превърна Австралия по време на измислената "пандемия"!

Коментирай

ИвайлоК

преди 11 месеца

Част 2. За да не съм голословен в горната Част 1, давам линк към публикация в National Affairs. Ето я: https://nationalaffairs.com/publications/detail/presidents-and-mass-shootings. В нея се прави сравнение и се анализират случаите на масова стрелба в САЩ през годините. Интерес представляват данните за такива стрелби по времето на президентите Буш-младши, Обама и Тръмп. Случаите съответно са 8 (Буш), 24 (Обама) и 4 (Тръмп). Очевиден е абсолютният максимум на тези случаи по времето на Барак-Хюсеин. По времето на Тръмп е абсолютният минимум на стрелбите. Изводът, според мен, е на повърхността: управляващите среди, свързани с Либераст-Демократическата партия в САЩ, всячески се опитват да обезоръжат народите си - и в САЩ, и в Сърбия, и в България, и навсякъде по света. И организират за целта масови убийства и стрелби в градовете.

Коментирай

ИвайлоК

преди 11 месеца

А сега по горната статия. Бих я резюмирал кратичко: Настъпващият фашизмът обезоръжава гражданите. Чета текста: санкции, санкции, санкции... Авторът наистина се е самозабравил, че и изпитва явно някакво перверзно удоволствие да забранява. И всички тези ужасни ограничения се отнасят не до бандитите с незаконни оръжия, не до бойните отряди на герб и различните охранителни групировки, а до ГРАЖДАНИТЕ. И до децата им! Ето текста: "6. Наказателната отговорност за всички, ползвали оръжие от 12 до 21 годишна възраст.". А някога, в лошия социализъм, имаше стрелкови школи за деца! Но сега явно не! - забрана. Достъпът до оръжия за гражданите не е желателен за новите Невро-либерасти, дето се канят да ни управляват до века. "ХОРА, БДЕТЕ!".

Коментирай

Милена Върбанова

преди 11 месеца

Към ИвайлоК: Не бях чела коментарите ти, защото не чета статии от Дуранкев, а съответно и коментарите под тях. Стигнах до заключението, което се налага от само себе си, единственото възможно. Но коментарите ти са много добри, те са готова статия. Добре би било да я публикуваш.

Коментирай

ИвайлоК

преди 11 месеца

Ще поработя по въпроса. А за мнението - тенкс.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.