Николай Милчев: Президентът спазва Конституцията и отговаря на почти обявената война от Славеевата партия

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nikolay-milchev-prezidentat-spazva-konstituciyata-i-otgovarya-na-pochti-obyavenata-voyna-ot-slaveevata-partiya/8599 SvobodnoSlovo.eu
Николай Милчев: Президентът спазва Конституцията и отговаря на почти обявената война от Славеевата партия

Днес, 30 юли, привечер, Президентът ще връчи проучвателен мандат на ИТН. Ясно е – генералът спазва Конституцията и върви по процедурата, но и отговаря на почти обявената му война от страна на Славевата партия. Казвам почти, но то си е баш война.

Прокрадваше ми се на мене още преди време в ума, че вече и някой друг освен ББ завижда на Радев и рейтингът на летеца го влудява. Не ми е известно колко пъти генералът президент е участвал в авиошоу, но други участници в непрекъснато шоу не искат звезди, по-високи и по-ярки от тях.

Има, разбира се, и още купища сметки, оплетени интереси, страхове, надежди за по-голямо забогатяване и какво ли не. Тях оставям на спецовете анализатори на тия работи.

Според мен обаче именно завистта и суетата са в основата на избухналите сражения в нашия политически живот.

Ясно е, че ако Радев не ги притисне, тези тв веселяци ще се правят на интересни и тайнствени и ще се моткат до Второто пришествие и третите избори.

Ако не го направи – ако не им връчи мандата веднага, вождовете и вицевождовете на ИТН току виж омаскарили подред когото хванат от служебното правителство.

Изведнъж, сякаш по команда, те пренесоха огъня от ГЕРБ и ДПС към протестърите и Радев, най-вече към Радев.

Уж не става дума за него, ама всички знаем, че той е в оптическия мерник.

Ех, звезди, звезди, огрели небето над Банкя, Плевенско, Брюксел и Атлантическия океан! Толкова ли ви се свиди, че и една друга звезда е нависоко и се вижда?

И само да си довърша мисълта, че мандатът ще се връчи в 17:00 часа. Знам, че сигурно има други разни и различни държавни причини. Но на мен ми е някак метафорично и приятно да си мисля, че е така, защото се свечерява, денят и слънцето си отиват и вече няма време.

Няма време!

Николай Милчев

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.