Никой няма интерес от сриването на авторитета на медиите и работещите там. За обществото не е добре

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nikoy-nyama-interes-ot-srivaneto-na-avtoriteta-na-mediite-i-raboteshtite-tam-za-obshtestvoto-ne-e-dobre/145146 SvobodnoSlovo.eu
Никой няма интерес от сриването на авторитета на медиите и работещите там. За обществото не е добре

Никой няма интерес от сриването на авторитета на медиите и работещите там. За обществото не е добре. Само за диктаторчетата и техните проксита е добре. Казвам ви го именно аз, която сега съм "равно отдалечена" от всички големи медии и може да заповядате да ме гледате в YouTube

Сега ви е хубаво да гледате унижението на някой журналист, когото може би не харесвате. Онези на това разчитат. Да ви е готино и да не се замисляте, че този цирк има много по-висока цена от достойнството на един журналист. Цената е правото на журналистите изобщо да бъдат критични. Върви голямо страхуване на всички по веригата. Тази игра се играе за пореден път. Паралелно с това върви и тормоз по Любо Жечев и се прави всичко възможно филмът му да не види бял свят.

Щях да забравя най-важното. Валерия Велева и Патрашкова правят супер интервюта с Костадинов в своите youtube канали. Посете ги, за да видите какво е журналистика. Няма скандали, няма дрязги. Всичко е гладко и в правилната посока.

Миролюба Бенатова

22 Коментара

Анонимен

13 hours before

Бенатова, това е вина на вас мисирките. Защо не направите ти, Цънцарова и подобните един канал в YouTube и да видиш колко струвате? Много добре знаеш защо Цънцарова е противна за гледане. ПП Изобщо не съм фен на Възраждане.

Коментирай

Геле

13 hours before

Мисирки сър, още никоя от вас мисирки не е излязла изпод шлифера на Бойко и не е заявила, че е обидена от квалификацията .

Коментирай

Yoyo

13 hours before

За честта на една мисирка-магистралка. Колегиално ! Трогателно !

Коментирай

Жоро Смока

13 hours before

Давай, давай....Заслужи си парите! Да си критичен не само е хубаво, мила, но е и задължително за журналистиката. И още нещо е задължително - да си критичен към всички, а не пред определени хора и партии да се размазваш от подмазване. Вие превърнахте журналистиката в платена агитация с внушения, затова сте си мисирки. За Жечев пък да лобираш е висш пилотаж в обективността сигурно...

Коментирай

анти мисир

12 hours before

Бенатова, този квич си го заври в теб там, където слънце не огрява. Никой няма интерес от сриване на авторитета - може би, но отговорността и винага за слагаческо-лайноядските ти колеги си е лично тяхна. Тоест - кой каквото си направи, никой друг не може да му го направи.

Коментирай

До последния

12 hours before

Спомням си единствения и последен път когато гледах Жечев. Беше направил дебат за влизане на България в еврозоната между Сарийски и един професор в Свищов. Получи се много професионална дискусия, след което същия този Жечев побърза да оцапа кацата с мед, като даде много "професионален" аргумент за незабавно приемане на Еврото - външните тоалетни в Русия. Това наистина е пълен олигофрен, а неговите последователи са показател за масовата деградация в България.

Коментирай

Горката

12 hours before

Сега съвсем няма да получи просените центове от посолствоТО

Коментирай

Може да се срине

12 hours before

само нещо, дето го има. Имат ли журналистите в мейнстрийм медиите изобщо авторитет? - в това е въпросът. И този мъпрос е реторичен. Не бих гледал и в youtube това, което препоръчвате. Има достатъчно други по-читави канали.

Коментирай

Анонимен

11 hours before

Бенатова, все пак искам да отбележа, че не си пълна мисирка. Спомням си, че беше първата, която направи две наистина журналистически попадения - първото беше когато направи смешен оня ковидния генерал с чувалите, а второто беше, че първа показа, че Киро е лъжец като го хвана с Опра Уинфри. За съжаление, имаш и много други неща, които не искам да си спомням сега.

Коментирай

Рени

10 hours before

"Върви голямо страхуване" . Така големите журналисти променят българския език.

Коментирай

Гост

9 hours before

Някой освен журналистите дали си мисли че медиите все още имат някакъв авторитет. Нито тези които ги купуват, нито тези които ги гледат не мислят така.

Коментирай

МОЛЕЦА ДЕНКОВ КвазиАкадемик

9 hours before

Абе журналистите да не са безгрешни и непогрешими. Свещени крави ли? Та журналистите да не са инквизитори или следователи , че се държат като на разпит с гостите си политици. С другите гости- певци, спортисти, актриси ... се лигавят и се махнат, а срещу повечето политици разните Цънцарки и др мисирки яростно прекъсват и задават глупави въпроси. Вместо да изкопчат нещо интересно и да се изпуснат политиците . Цъцарова се дружината назирателка в затвора някога

Коментирай

Ххахахха

9 hours before

Авторитет и медии в България няма как да са в едно изречение.

Коментирай

Де бре

9 hours before

До Рени. Първи го Използва от трибуната на НС Пеевски. Прослувутата фраза: Страхувам ли ви г-н Цветанов. Правилно е - Стахувате ли се от мен ..... Въпрос на граматика.

Коментирай

постоль

9 hours before

Мила Мира, казва се "плашене", а не "страхуване" и авторитета човек сам си го прави.Той не може да бъде налаган!

Коментирай

Никой няма интерес от сриването на авторитета на медиите ....

7 hours before

Това изказване е изключително КОВАРНА МАНИПУЛАЦИЯ ... В този случай не става дума за всички медии и за всички журналисти ... Тук иде реч за ЕДНА МЕДИЯ – Бенатова ... !!! – и за ЕДНА МИСИРКА, работеща там ... Авторитет се изгражда с годините и се поддържа със строго придържане към безпристрастността ... А когато ходиш на гости на някой политик, за да го интервюираш за рожденния ден ... Няма как да получиш овации ... !!!

Коментирай

Само за сведение ...

7 hours before

Сега, когато сте "равно отдалечена" от всички големи медии .... Кой точно политик интервюирате за през нощта на рожденния му ден ... Просто ми стана интересно, не за друго ... ???

Коментирай

Боги

6 hours before

Понеже съм част от обществото, заявявам, че аз имам интерес сриването на авторитета на медиите и работещите там. Защото работещите в уж националните медии не са никакви журналисти, а рупори на политкоректна пропаганда. Такива медии не бива да имат никакъв авторитет, трябва да се организира бойкот спрямо тях и на всяка крачка да бъдат опровергавани, щом безпардонно лъжат. Всеки желаещ да работи като журналист, трябва да спазва етиката на професията, да се държи уважително към поканения гост и да му даде възможност да изкаже своите тези. Гледах интервютата на Патрашкова и Велева. И двете имат коренно противоположни политически възгледи от тези на Костадинов, но те не се нахвърлиха като гладни кучки върху него, а спокойно и професионално задаваха въпроси и изчакваха отговорите. Старата школа, няма как да не се възхитиш.

Коментирай

До Боги ...

4 hours before

Аз лично не съм виждал Патрашкова и Велева да си чупят краката да интервюират Костадинов за рожденния му ден в неговия Зайчарник ... И после сълзливо да хълцат за авторитета на медиите ... Колко пъти "Възраждане" са били допускани в национален ефир преди изборите ... Не се сещам за нито 1 път ... :) !!!

Коментирай

ЕдНа

3 hours before

На какво основание Бенатова причислява себе си и подобните й клакьори, които получават парите си за безпардонно пропагандиране прострастията на купувача им, към журналистиката? Те са решени на всичко PR агенти,които се себераздават и не оставят и сянка на съмнение кой точно и за какво им плаща и ги държи в ефир!Алчността им унищожи медиите като източници на информация и ги превърна в рекламни агенции на платежоспособни политически групировки.Жалки, досадни, нетърпими!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.