НИЩО СВЯТО НЯМА ЗА СЛУГАТА НА САТАНАТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nishto-svyato-nyama-za-slugata-na-satanata/10079 SvobodnoSlovo.eu
НИЩО СВЯТО НЯМА ЗА СЛУГАТА НА САТАНАТА

Може да бъде изображение с 2 души, изправени хора и текст, който гласи 'Ha великден борисов нападна радев, трифонов и христо иванов, че мълчат за русия "нарочно се мотаят, за да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента" 10:13 02 май 2021 коментар на връх великден премиерът в оставка лидер на герб бойко борисов критикува политическите си опоненти, че не взимат отношение по линия на русия. той обясни, че европейският парламент (еπ) e пуснал за съгласуване декларация, B която ca участвали герб в която ca изразили цялата си подкрепа bM президента на ΕΠ, към ам.-председателя на EK и някопко'

Както е известно, злото не спи! Дори на Възкресение Христово! Почитетателят на Кабала, молещият се в синагоги слуга на злото Борисов, не се посвени на днешния свят за всички християни ден, да критикува политическите позиции на опонентите си. Всъщност дори не позициите им, а мълчанието им. Явно не осъзнава, че не всички имат тежка логорея като него и не след всички върви по някоя Севда с камера и да им предава на живо мислите и изстъпленията!

Борисов явно толкова е увътрен в слугинството си към Козяк, че е готов и във война с Русия да ни вкара, само и само да спечели още някой месец власт. Знае се, че не е гнуслив, когато има власт и пари за усвояване. Заради русофобските му изстъпления вече руски туристи в България не идват. Колко хотелиери и туроператори ще му благодарят, че останаха без хляб, защото, да знаете, не успях да намеря и един американец, който да е дошъл да почива на нашето Черноморие!

Вместо да се замисли за покаяние, за смирение и да иска прошка за престъпленията си, това същество продължава да дълбае дъното на блатото. Каквито поразии успя да направи, за пет века турско робство не са успели поробителите да направят! Включително да намали българите с три милиона, да изгони младите българи оттук, хората да живеят в мизерия и страх.

Възмездие ще има, Борисов, за всичките ти престъпления! В това е надеждата. Защото без покаяние и наказание, няма катарзис и път напред!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.