НОВАТА ДИКТАТУРА ЧУКА НА ВРАТАТА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/novata-diktatura-chuka-na-vratata/125194 SvobodnoSlovo.eu
НОВАТА ДИКТАТУРА ЧУКА НА ВРАТАТА!

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение
Вижте снимката  и текста под нея. Това едва ли са случайни думи. Където има дим има и огън! 

В този дух очаквам скоростно възстановяване на позабравения 6-ти отдел на държавна сигурност, този път като отдел на ДАНС, в тясно сътрудничество с MI6 и ЦРУ. Дори от прахта може дословно да бъде извадено и названието му - „за борба с идеологическата диверсия, контрареволюционните, националистически и други противодържавни прояви в страната“. Негова основна задача беше контролът на потенциално критичните към режима групи, някои от които с относително голямо влияние върху общественото мнение... Едно към едно! 

Много е вероятно НС да отмени действието на чл.38 и чл.39 от Конституцията на Република България, касаещи свободата на словото и свободата на убежденията. Вероятно е и да приеме нов закон за медиите, в който дневник, г.овв.нюс, гн.ойче веле, бТВ, нтв и още няколко да бъдат обявени за единствен законен източник на информация, а малкото останали що годе свободни медии да бъдат закрити. 

Също очаквам в най-скоро време да започнат да обикалят шпиц команди от доброволци, подбрани из средите на симпатизантите на ПП и ДБ, да арестуват по сигнал всеки, който разказва вицове за асенка Василева или за бай дън. 

Под страх от арест може би ще е и всеки, който слуша Висоцки, Чайковски или Бородин, както и четящите Достоевски, Толстой или Гогол. Не е изключено да санкционират и такива, които имат по стените си репродукции от картини на Репин, Шишкин или Айвазовски.  . 

 Още не е ясно как ще подходят към менделеевата таблица 😉. Вероятно и тя ще бъде обявена за част от прокси войната на Путин срещу либералния свят...

Абе, изобщо, комунистите и нацистите ряпа да ядат. Обаче този път всичко е заради свободата и демокрацията...пък и по магазините има и дънки и банани 🤣🤣🤣

Иван Спиридонов

3 Коментара

Крис

преди 3 месеца

В тази връзка да споделя нещо, което ме убеди, че тече тотална война със здравия разум. Преди около година, ако не се лъжа, гледах видео с външната министърка на Германия Бербок, която ясно и на английски каза "Ние сме във война с Русия". След няколко дни в германската преса се появи заглавие, че "ако сте видели някъде, че Бербок е казала, че сме война с Русия, това е руска пропаганда". И не можех да не си задам въпроса: Значи ли това, че да вярвам на очите и ушите си, е руска пропаганда? Докъде може да ни доведат подобни "умозаключения"? Материалите в "Дойче Веле" все повече заприличват на излагане на опорки, дори нерядко са номерирани като такива, "Свободна Европа" иска да се махне "Аз съм българче" от учебниците... Какво следва?

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Ами вие вече го очаквате, що да не го направят..Пак ще публикувате един вагон статии и..толкоз..Кой е виновен? Те или вие? Вижте германците как се обединяват.На вас водач ви трябвал,..Имате Възраждане, те са като Алтернатива за Германия. Изборът си е ваш..., но българите показват, че никога няма да стигнат германците, дано ви заболи!

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Гражданското общество трябва да се обедини.Вижте Русия, Путин, нима мислите,че той харесва толкова Китай? Но има един в момента общ враг Нима Иран е християнски, или другите държави, които се присъединяват към БРИКС и главно ШОС , който в момента е работещ..Защо Булгария е паднала под ,,османско владичество,, ? Разпокъсана , разпарчетосана от вътрешни междуособици.. Сега не можете пак да се обедините.. Кой да помогне ? И защо? Българският народ е един от най-древните! Защо се държим като непораснали деца? Срамно е .И пак недейте да гласувате, станете най-бездушното население в Европа. Пак се оправдавайте , че няма за кого..! Вече приличате на жалки оплаквачи..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.