НСО ГАЗИ ПРЕД BTV ЖУРНАЛИСТА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, ЗА ДА НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСИ НА ПРЕМИЕРА ПРОСТОТО КИРО! В ПАНИКА ПРОСТОТО КИРО БЯГА ПРЕЗ ВХОДА НА … ПАРТИЯ ГЕРБ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nso-gazi-pred-btv-zhurnalista-nikolay-barekov-za-da-ne-zadade-vaprosi-na-premiera-prostoto-kiro-v-panika-prostoto-kiro-byaga-prez-vhoda-na-partiya-gerb/3268 SvobodnoSlovo.eu
НСО ГАЗИ ПРЕД BTV ЖУРНАЛИСТА НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, ЗА ДА НЕ ЗАДАДЕ ВЪПРОСИ НА ПРЕМИЕРА ПРОСТОТО КИРО! В ПАНИКА ПРОСТОТО КИРО БЯГА ПРЕЗ ВХОДА НА … ПАРТИЯ ГЕРБ!

Отвратително поведение на премиера Кирил Петков – Простото Киро, натресен ни от Румен Радев и Херо Мустафа, пред телевизия bTV, където изнесе поредното си фризирано интервю пред слугинажа на bTV Светлю Иванов.

Освен подгъзурните медии на властта, пред BTV имаше и „неправилни журналисти“, които искаха да зададат своите „неправилни“ въпроси.

Отнесе го Николай Бареков, който в опита си да се добере до Простото Киро, за да му зададе от упор въпросите, които интересуват обществото, а не угодническото мяукане по bTV, буквално бе прегазен, блъскан и малтретиран от гавазите от НСО, които пазят Простото Киро.

Най-смешното бе, че след интервюто в bTV Простото Киро не излезе през централния вход на телевизията, където Бареков продължаваше да го чака, а в паника се скри и го изведоха през входа … за партия ГЕРБ в същата сграда.

 

 

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.