НЯКОЙ ИМА ЛИ АДЕКВАТНО ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО ТОЗИ ЛЕКАР СЕ КЕФИ НА УНИФОРМАТА ПО БЕЗУМЕН НАЧИН

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyakoy-ima-li-adekvatno-obyasnenie-zashto-tozi-lekar-se-kefi-na-uniformata-po-bezumen-nachin/16700 SvobodnoSlovo.eu
НЯКОЙ ИМА ЛИ АДЕКВАТНО ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО ТОЗИ ЛЕКАР СЕ КЕФИ НА УНИФОРМАТА ПО БЕЗУМЕН НАЧИН

Това не са достоверни данни и продължаваме с последващите изследвания и с установяването на контактни лица. Пробите вече пътуват към София”. Това заяви началникът на Военномедицинска академия /ВМА/ генерал-майор Венцислав Мутафчийски.“

Извънреден брифинг, даден В ПОЛУНОЩ, за да уведомят, че има ВЕРОЯТНОСТ за двама болни от коронавирус в България. Някой може ли да обясни адекватно защо трябва ИЗВЪНРЕДНО В ПОЛУНОЩ ДА НИ СЪОБЩАВАТ ВЕРОЯТНОСТИ, ВМЕСТО ДА ИЗЧАКАТ ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ДА СЪОБЩЯТ РЕЗУЛТАТА НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН?!

Ще свали ли най-сетне военната дси униформа този човечец, сеейки допълнителна психоза ката ден с нея от телевизора?!

Георги Дренчев:

Някой има ли адекватно обяснение защо шефът на военна болница се кефи на униформата, която върви с длъжността му и никой от предшествениците му не парадираше по тоя безумен начин с нея? лекар деградирал във фатмак, уф!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.