Няма кой да управлява 150 000 в Младост, и.д-то с оставка

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-koy-da-upravlyava-150-000-v-mladost-id-to-s-ostavka/22723 SvobodnoSlovo.eu
Няма кой да управлява 150 000 в Младост, и.д-то с оставка

Временно изпълняващият длъжността кмет на Младост Владимир Клисуров, когото и оставената в ареста, понеже със забавяне на публикации била обществено опасна Десислава Иванчева, и Столичният общински съвет определиха за наместник, подаде оставка. Той обяви своето решение в профила си във Facebook. Клусиров, който е досегашен заместник по образованието и културата и точно заради бедността на неговия ресор са били „изнудвани в житейския смисъл на думата” да даряват за детски градини и училища бизнесмени, които реват денонощно по проправителствените канали, посочва сред мотивите да се оттегли, че не може да се справи като кмет. Той вярва, че другият доскорошен заместник на Иванчева - арх. Румен Русев - ще се справи с тези задължения много по-добре. Напомняме, че преди броени дни двамата изпратиха до медиите обща позиция, в която обясниха, че ще работят заедно. Явно нещата са се променили и прогнозата кого в крайна сметка ще надарят с властта над 150-хилядния район, по-голям от градове като Русе и Стара Загора по реално население, да не говорим за инвестиции, която направи още при ареста си Иванчева, се сбъдна.

„Аз съм член на инициативата Зелен Младост и отказвам да си „цапам“ ръцете с унищожаването на зелените площи на Младост. Но в тази политическа игра аз не желая да съм пионката", пише Клисуров.

http://19min.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.