НЯМА ТАКАВА ИСТЕРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-takava-isteriya/8787 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ТАКАВА ИСТЕРИЯ

"Следващият министър председател ще се класира само, ако Беновска и Николова му направят колоноскопия, за да се уверят три пъти какво е ял.

Журналистите трябва да признаят: никой не помни такива истерии за кабинети, министри и фалшиви нападки, изровени паяжини без скелети отпреди десет години. Фрагментацията на политическото пространство кара всички да са нервно-повръщащи всяка новина от всеки чужд щаб.

Води се някаква партийна гражданска война. Към това са добавени армиите тролове и полудели баби в интернет, сякаш това ще им е последното правителство, което ще обяви награда “златно чене” - първото чене на журналистка, което ще изпадне от треперщите усти на тая грозна леля Журналистиката, която облегна на стената фанафарите и свирките за Борисов, и взе големия черпак за лъжливи манерви.

Какво ви става бе, колеги?! Срам е думата “колеги” вече. Успокойте се. Ритате в главата хора, които не са били в политиката. Пишете глупости, които лесно се опровергават на пресконференция.

Създава се впечатление за хаос, неподготвеност, тормоз, задкулисие, предкулисието, подкулисие, надкулисие. Задкулисието вече няма време да ви настигне с тия нерви. А да си министър-председател вече е диагноза като трипер и кел, срам и ужас в Лас Вегас, всички са на амфетамини и си крещят през фейсбук.

Най-силногласни са журналистите тип Бай Ганьо, който крещят дрезгаво “и тия са като ония”. А ониясасиебалим@йката, нали?! Сътворихме невиждано чудо - малко да е позната една физономия, това вече е позор. Ами извикайте анонимници да ви управляват.

Статисти платени крещят, аз тоя го познавам, на тоя съм спал със сестра му, той ме излъга с шест лева през 1998-ма, другия е негър, ама досега не бяхме забелязали. Истерия служеща само за едно - че Кралят на пожара е незаменим и да не сте посмели да го пипнете.

Ех, да имаше съдебна система като хората - за три месеца всички гарги щяха да млъкнат. Ама не, каквото крещим сега, ние знаем че ще платим след пет години. Ако въобще платим.

От тая истерия обаче не печели Краля на пожара, а спокойното служебно правителство, което не принадлежи на партии. Правителство мечта, наистина. За съжаление ще трябва да ни управлява парламент. Там където всички са Спасители, и където удавените стават все повече, докато Спасителите си късат банските по стълбичката към министерски съвет.

Никога не е било така за трийсет години - такова чудо е нямало. Вкупом полудяхте, самоизяждате се, това е журналистически кръг от Ада, ненаписан и ненарисуван. Защо? За да не сбъркаме? Много се извинявам - търпяхме и бъркахме десет години. Подмазвахте се на безчестието и селянията. Ще изтърпите и още една седмица. Спокойно - идва весело време."

https://www.lentata.com

lentata.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.