Няма такова животно "дедо цар". Нито Калина е княгиня, още по-малко Симеон Хасан - княз...Малко ли ни крадоха?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-takova-zhivotno-dedo-car-nito-kalina-e-knyaginya-oshte-po-malko-simeon-hasan-knyazmalko-li-ni-kradoha/24617 SvobodnoSlovo.eu
Няма такова животно "дедо цар". Нито Калина е княгиня, още по-малко Симеон Хасан - княз...Малко ли ни крадоха?

"Княгиня Калина, съпругът й и княз Симеон Хасан са на почивка в Свети Влас", "Царската дъщеря удивена от нашето море"", научаваме от умилителни пиар дописки в печата.

Преди седмица пък, когато въпросните самозванци пътуваха към "губернията си", узнахме, че били особено възмутени от обслужването на националния превозвач "България еър".

На кого е княгиня Калина, на кого е княз Симеон Хасан (колко политкоректно име!), на кого е цар Кобурга? Докога тези дами и господа ще поминуват чрез легендата за самите себе си и ще трупат активи покрай наивитета на по-възрастните българи-носталгици? Докога медиите ще ги титулуват "царе" и "князе", очевидно подигравайки се на републиканския конституционен ред в държавата?

На някой май му липсва управлението на Дедо Цар, който ползва мандата да си върне дворците и горите - белким покрие малко от комарджийските си дългове из казината на Монте Карло. И продуцира цяла криминална прослойка от нововремци-новобогаташи, псевдо-юпита, банкери и олигарси. Които днес са стиснали народеца за гърлото и крадат ли, крадат...

Автор: Данка Радева

Резултат с изображение за сакскобургготски kalina

http://pik.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.