Официално: Коце Ботокса е източвал „Александровска“ по брутален начин. Разкриха тотален хаос и беззаконие

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/oficialno-koce-botoksa-e-iztochval-aleksandrovska-po-brutalen-nachin-razkriha-totalen-haos-i-bezzakonie/8667 SvobodnoSlovo.eu
Официално: Коце Ботокса е източвал „Александровска“ по брутален начин. Разкриха тотален хаос и беззаконие

Неизгодни договори и странни възнаграждения. Това е открил новият директор на болница „Александровска“ д-р Атанас Атанасов, обяви той в студиото на Нова тв, видя Narod.bg.

Назначавани са били хора на трудови и граждански договори със странни възнаграждения. Има назначение на шофьор с втори трудов договор на 4 часа за куриер. И получава по-високо възнаграждение за тези 4 часа от началника на транспорта, който работи на пълно работно време. Натъкнахме се и на хаос в работните процеси. Включително и във ваксинациите с COVID-19. Въвеждането на данните е било забавено и това е довело до проблеми, каза д-р Атанасов.

„Ние сме назначили финансов и мениджърски одит и резултатите ще са готови след месец. Всеки ден обаче излиза нов проблем. Например – сключвани са неизгодни договори. През 2017г. един консуматив е договорен за 33 ст., а през 2020г. той е договорен на 17 пъти по-висока цена – 5.71 лв. Нямам обяснение на това явление“, заяви д-р Атанасов.

Служители от болницата казвали, че в този случай ставало дума за грешка. „Но тази грешка е допусната няколко пъти“, добави.

Narod.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.