Опорочаване на празника имаше, така е. И то дойде от присъствието на Караянчева, Мутрешки и другите изверги

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/oporochavane-na-praznika-imashe-taka-e-i-to-doyde-ot-prisastvieto-na-karayancheva-mutreshki-i-drugite-izvergi/20166 SvobodnoSlovo.eu
Опорочаване на празника имаше, така е. И то дойде от присъствието на Караянчева, Мутрешки и другите изверги

Вчера, още не бяха свършили официалните чествания на Шипка, и веднага се появиха публикации в жълтокафявите медии, че ние от Възраждане сме освиркали представителите на властта и по този начин сме "опорочили" празника. Да видим какво казват фактите:

1. На подстъпите към върха имаше изградени две КПП-та, на които полицаи в две редици проверяваха всеки за оръжие. Какво е оръжието се вижда на снимката - двадесетина джобни ножчета, при условие, че на Шипка имаше хиляди хора.

2. Навсякъде бъкаше от полицаи и жандармеристи. Не бях стъпвал на върха на 3 март от 10 години и останах изумен - никога, никога преди това не е имало такова нещо. Нито проверки, нито толкова полиция. За първи път бях на 3 март там през 1998 г. и единствените полицаи бяха тези от КАТ, които регулираха движението.

3. Когато се появиха официалните лица всички хора от множеството избухнаха в бурни освирквания. Понеже бях в тълпата мога да кажа, че покрай мен се чувах такива псувни по адрес на Караянчева, Мутрешки, Боко Борисов, Каракачамаков и други подобни изверги, че дори и аз се изненадах.

4. Жълтокафявите медии, като "24 фаса" и турския "Фактор", твърдят, че амо "20 ултраси от Възраждане" били викали. Странно. На всички клипове се вижда как цялото множество в един глас освирква присъстващите официални изверги.

5. Омразата към представителите на властта е толкова голяма, че ако някой от официалните типове се беше качил без охрана, можеше и да не се измъкне жив от върха.

6. Опорочаване на празника имаше, така е. И то дойде от присъствието на Караянчева, Мутрешки и другите изверги, убиващи ден след ден остатъците от българската държава и народ.

Какви са изводите? Огромната част от нашия народ изпитва невероятна омраза към нашите съвременни поробители и просто чака удобната възможност, за да се разправи с тях и буквално да ги избие по улиците. Същевременно управляващите от своя страна, знаещи за тези чувства и настроения, правят всичко, за да се охраняват от собствения си народ. Докога обаче? Ние от Възраждане ще се погрижим да няма нито един от тях, който да се измъкне ненаказан, когато започнем да управляваме България. И в чужбина да избягат някои от тях, пак ще ги намерим и върнем тук, за да си понесат отговорността. Те го знаят, и затова впрягат жълтокафявите парцали да ни плюят. Но, тирани всуе се морите, както е казал Вазов! Идем, идем, сган проклета, и няма сила, която да ни спре.

Костадин Костадинов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.