Откъде кмет с 1000 лв заплата има 250 бона в брои, НАП?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/otkade-kmet-s-1000-lv-zaplata-ima-250-bona-v-broi-nap/23395 SvobodnoSlovo.eu
Откъде кмет с 1000 лв заплата има 250 бона в брои, НАП?

Изключително интересен е въпросът откъде кметът на Септември от ГЕРБ Марин Рачев притежава 250 бона в брои, за да плати гаранция, при положение, че неговата заплата е 1000 лева. Чудно защо Националната агенция за приходите, която по принцип е заета да разкоства неудобните на властта хора бездейства и не направи справка откъде Рачев има четвърт милион в брой, за да си плати гаранцията. Изключително интересен е въпросът по какъв начин са придобити тези пари, но явно това не интересува приходната агенция.

В същото време стана ясно, че в нощно шкафче на скандалния кмет са открити  официални справки на контраразузнаването за купуване на гласове по време на местните изборите преди три години. Информацията обхваща всички действия на ДАНС за цялата област. Според прокуратурата кметът на Септември е получавал предварително информация за акциите на полицията и прокуратурата. При обиските са намерени листи, на които имало написани въпроси и отговори за това как да се действа и какво да се отговаря в случай на арести и полицейска акция.

http://19min.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.