ПЪЛЕН ФАРС: Майката на депутат от ГЕРБ ще проверява сделката за ЧЕЗ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/palen-fars-maykata-na-deputat-ot-gerb-shte-proveryava-sdelkata-za-chez/23219 SvobodnoSlovo.eu
ПЪЛЕН ФАРС: Майката на депутат от ГЕРБ ще проверява сделката за ЧЕЗ!

Абсолютен нон сенс! Майката на депутата от ГЕРБ Александър Ненков - Юлия Ненкова, която е шеф на КЗК, ще трябва да провери сделката за ЧЕЗ и да постанови нарушава ли тя Закона за защита на конкуренцията.

При положение, че още вчера КЕВР уточни, че сделката не подлежи на регулация при тях, КЗК остана единственият държавен орган, който може да се произнесе, и евентуално да я спре.

Скандалът с назначението на Ненкова за шеф на КЗК избухна още при назначаването на "майчето" по шуро-баджанашката система, че има конфликт на интереси и КЗК няма как да е независима по този начин. Но тогава герберите потулиха всичко. Сега идва и нейният ред да се отблагодари за  хубавата службица.

Припомняме, че въпросното семейство трупа пачки все от държавни служби. Бащата на депутата Ненков - Румен Ненков, бе добре известен и дори  скандален съдия, който стигна и до Конституционния съд. Синът - депутат от ГЕРБ.  А майката - шефка на Комисията за защита на конкуренцията.

Дали ще се смее да се противопостави на бащицата, който имитира ангажираност по случая и търси информация от Бабиш, с когото се срещнаха лично преди месец?

Резултат с изображение за nenkov nenkova

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.