ПЪЛЕН ПОТРЕС!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/palen-potres/115059 SvobodnoSlovo.eu
ПЪЛЕН ПОТРЕС!

 

Йорданка Фандъкова, в качеството си на кмет на Столична община, обяви публично, че пострадалата и обрана жена в Княжеската градина, пред паметника на съветската армия, едва ли не си е получила заслуженото, защото нямала право да бъде там след 22 часа! С две думи кметицата по никакъв начин не намира поведението на тези които са извършили престъпление за укоримо и счита, че гражданите бидейки навън, в центъра на града след 22 часа е напълно нормално и справедливо да бъдат нападани и ограбвани! 

Фандъкова - поборница срещу насилието над жени и радетел за незабавното приемане на Истанбулския пасквил, демократ и либерал по душа! Би било най-добре да се срещне с извършителите на вандалщината и да ги поздрави за стореното - може и на някой да му присъди звание "почетен гражданин".

Тази жена напълно се срина. Явно има спешна нужда от намеса на екзорсист!

Идете и пак гласувайте за тези наесен, за да ви бият и ограбват и след 20 часа, че сега това се случва по-късно и някои може и да си легнат, което ще ги лиши от възможността да се насладят на приятните емоции, които столицата предлага за гражданите си!

Страхил Ангелов

3 Коментара

ДЛЪЖНИ СМЕ

11 months before

да предотвратим разрушаването ма Паметника на героите!

Коментирай

ДЛЪЖНИ СМЕ

11 months before

да предотвратим разрушаването ма Паметника на героите!

Коментирай

Kоста

11 months before

Фандъкова да не въвежда полицейски час,за да може боец и феновете на Левски да могат да превърнат София с бомбички като бойно поле след 22 часа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.