ПЪЛЕН ПОТРЕС!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/palen-potres/115059 SvobodnoSlovo.eu
ПЪЛЕН ПОТРЕС!

 

Йорданка Фандъкова, в качеството си на кмет на Столична община, обяви публично, че пострадалата и обрана жена в Княжеската градина, пред паметника на съветската армия, едва ли не си е получила заслуженото, защото нямала право да бъде там след 22 часа! С две думи кметицата по никакъв начин не намира поведението на тези които са извършили престъпление за укоримо и счита, че гражданите бидейки навън, в центъра на града след 22 часа е напълно нормално и справедливо да бъдат нападани и ограбвани! 

Фандъкова - поборница срещу насилието над жени и радетел за незабавното приемане на Истанбулския пасквил, демократ и либерал по душа! Би било най-добре да се срещне с извършителите на вандалщината и да ги поздрави за стореното - може и на някой да му присъди звание "почетен гражданин".

Тази жена напълно се срина. Явно има спешна нужда от намеса на екзорсист!

Идете и пак гласувайте за тези наесен, за да ви бият и ограбват и след 20 часа, че сега това се случва по-късно и някои може и да си легнат, което ще ги лиши от възможността да се насладят на приятните емоции, които столицата предлага за гражданите си!

Страхил Ангелов

3 Коментара

ДЛЪЖНИ СМЕ

преди 8 месеца

да предотвратим разрушаването ма Паметника на героите!

Коментирай

ДЛЪЖНИ СМЕ

преди 8 месеца

да предотвратим разрушаването ма Паметника на героите!

Коментирай

Kоста

преди 8 месеца

Фандъкова да не въвежда полицейски час,за да може боец и феновете на Левски да могат да превърнат София с бомбички като бойно поле след 22 часа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.