Плъха иска да уволни шефа на ДАНС, но преди това май ще уволнят него

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/plaha-iska-da-uvolni-shefa-na-dans-no-predi-tova-may-shte-uvolnyat-nego/120184 SvobodnoSlovo.eu
Плъха иска да уволни шефа на ДАНС, но преди това май ще уволнят него

Плъха иска да уволни шефа на ДАНС, но преди това май ще уволнят него.

А цял министър е заплашен от Киро и Божанов заради корупцията им, назначена му е специална охрана, но този Плъх до момента не е намерил време да говори с министъра.

Богомил Бонев

10 Коментара

Доктор

преди 5 месеца

Това нищожество не е плъх. Това е гнида.

Коментирай

Смехурко

преди 5 месеца

Така е. Всяка територия смятаща се за държава има такива служби под различа абревиатура

Коментирай

Една българка

преди 5 месеца

Бонев, Явор (П)ачков да не ти е приятел?! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ПОТРЕСЕНА СЪМ! ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ! И АЗ ХАРЕСВАХ ЯВОР ДАЧКОВ ЗА НЕПРИМИРИМОСТТА МУ, ЗА ГРАЖДАНСКАТА ПОЗИЦИЯ И ЗА СМЕЛОСТТА ДА КАЗВА НЕЩАТА КАКВИТО СА. ПОНЯКОГА СТИГА ДО КРАЙНОСТ, КОЯТО МОЖЕ ДА ОТБЛЪСНЕ ХОРАТА. МИСЛЕХ, ЧЕ ТОВА Е, ЗАЩОТО В НЕГОВОТО СЕМЕЙСТВО СИГУРНО ИМА ЖЕРТВИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ. ОКАЗА СЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО. ХОДИХ ДО ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ И РАЗБРАХ, ЧЕ ПО ПРОИЗХОД ТОЙ Е НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТИ ОТ С. СЛАВОВИЦА. ТАМ ОЩЕ ПОМНЯТ ДЯДО МУ – ДАЧКО ИЛИЕВ НИКОЛОВ. СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944Г. ТОЙ ВОДЕЛ ОРГАНИЗАЦИЯТА НА БКП В СЕЛОТО И БИЛ ГЛАВНИЯТ ОРГАНИЗАТОР НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ СРЕЩУ ЗЕМЕДЕЛЦИ ТАМ.

Коментирай

ввввиви

преди 5 месеца

Няма по-спешно нещо от това да бъде уволнен Денков, но се опасявам, че това скоро няма да стане!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.