Подкрепете протестът на адвокатите 22.02 - 16 часа за свободна правова държава

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/podkrepete-protestat-na-advokatite-2202-16-chasa-za-svobodna-pravova-darzhava/20265 SvobodnoSlovo.eu
Подкрепете протестът на адвокатите 22.02 - 16 часа за свободна правова държава

ПП Синя Звезда/ The Blue Hook Star  официално подкрепя Протестът на Адвокатите на 22.02.2019 година от 16:00 часа пред Висшия Съдебен Съвет на ул. "ЦАР КАЛОЯН" 1А. Подкрепете го и Вие за свобода от фашизма, садизма и диктатурата на ГЕРБ над МАЙКА БЪЛГАРИЯ и ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО. - апелираха от новото гражданско движение на страницата си в социалната мрежа Facebook и призоваха към всенароден национален бунт, споделяйки още:

Също така искаме оставките на "Царете" на некадърните НЕЗАКОННИ нареждания в България към чиято серия малоумни действия спада този пореден олигофренски от серия Фашистки "закони" гласувани в България цялата 2019 година от времето на Холокоста.

Знаете ли, че  частно имущество в България от средата на 2018 година се иззeма от Пламен Георгиев от КНКОНПИ по "закон" от 1947 година - времето на Холокоста и Втората световна война след изцяло сменен режим с метеж 1989 в България, НО все пак чинно преписан на коленце 1 към 1 от Цветан Цветанов и вкаран в парламента. https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2018/12/19/3364259_durjavata_na_kpkonpi_v_mashinata_na_vremeto/ . Това си е пладнешки обир на обществото ни в демократична правова Европейска капиталистическа държава в 21 век да изземаш частно имущество ти НЕЗАКОННО БЕЗ ДЕЛО И СЪД И ПО ПРЕЗУМПЦИЯ САМО ЩОТ СИ СИ ПРЕДПОЛОЖИЛ, ЧЕ МОЖЕ И ДА МОЖЕ ДА Е НЕЗАКОННО.  Няма първа инстанция, няма втора инстанция, те просто си били решили.

Знаете ли, че след случай, в който почти не бе убит човек поради липса на професионализъм и немарливост проявени от  некадърните УЖ полицаи от УЖ 7-мо районно в София по време на 100%-ВО НАРЕЖДАНЕ, ОПИТ ЗА НЕПРЕДУМИШЛЕНО УБИЙСТВО И 100%-ВА КРАЖБА НА ФИРМЕНО ИМУЩЕСТВО ИЗВЪРШЕНА ОТ УЖ ПОЛИЦАИТЕ по време на незаконен 24 часов таен арест - https://svobodnoslovo.eu/уж-полицаите-от-уж-7-районно-управ/ Цеката и Пламен се опитаха да си прокарат и закон за 48 часов таен арест, да могат да си ги нареждат и избиват по-добре хората и по тайно точно като в Холокоста ТЪПАНАРИТЕ МАЛОУМНИ БЕЗ ИЗОБЩО ДА ОСЪЗНАВАТ КОЛКО СА ИМ ЗЛЕ И НЕКАДЪРНИ УЖ ПОЛИЦАИТЕ ИМЕННО ЗАРАДИ ТОЗИ МОДЕЛ НА НЕПРЕКЪСНАТИ НАРЕЖДАНИЯ, БЕЗЗАКОНИЯ И НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ, ПО КОЙТО УЖ ПОЛИЦАИТЕ ИМ "РАБОТЯТ" ЗА БЕЗ ПАРИ КАТО МОMЧЕТА НА ПОРЪЧКИ В БЪЛГАРИЯ И ДОРИ НЕ ЗНАЯТ ЗАКОНА, КАМО ЛИ ДА ГО СПАЗВАТ, КАМО ЛИ ДА ГО ПРИЛАГАТ. ЗАЩОТО НЕ ИМ ТРЯБВА ЗА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ИМ "РАБОТА", КОГАТО ТЕ РАБОТЯТ В ОРГАНИЗИРАНО ОПГ, А НЕ СЛУЖИТЕЛИ НА РЕДА.

А сега след като вдигнахме шум до небето, че УЖ полицаи и УЖ служители на УЖ "ДАНС" тарашат ОТНОВО НЕЗАКОННО кантората адвокатката на Иванчева и не само напълно НЕЗАКОННО ПРОТИВ НОРМИТЕ И ЦЯЛАТА ПРАВНА РАМКА ИДЕОЛОГИЯ И ИДЕНТИЧНОСТ И ДОРИ ПРИЧИНА ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕ НА АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЯ https://web.facebook.com/newssofiabg/posts/2211701082490305?_rdc=1&_rdr ТЕЯ ИДИОТИ И ПЪЛНИ НЕЧОВЕШКИ ОЛИГОФРЕНИ ОТНОВО ВМЕСТО ДА СИ ВЗЕМАТ ПОУКА ЧЕ ПОГАЗВАТ ДЕМОКРАЦИЯТА И ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРАВА И СВОБОДИ НА ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ - ЕВРОПЕЙСКА ПРАВОВА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА В 21 ВЕК И ДА ОСЪЗНАЯТ КАКВИ БЕСНИ БЕЗПОДОБНИ ТЪПАНАРИ СА И КАКВИ НЕЧОВЕШКИ ГЛУПОСТИ ВЪРШАТ В ОПИТИТЕ СИ ДА ИЗКАРАТ НЕВИНЕН ЧОВЕК ВИНОВЕН- СЕГА РЕШИХА ДА СИ ПРОКАРАТ И ЗАКОН, С КОЙТО ДА ПРИНУЖДАВАТ АДВОКАТИТЕ ДА СТАНАТ НЕАДВОКАТИ И ДА НАРУШАВАТ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКОТО И СВЕТОВНО ПРАВОРАЗДАВАНЕ И НЕ САМО ДОБРИТЕ ПРАКТИКИ, НО И ОСНОВНИТЕ ФУНКЦИИ И ПРИНЦИПИ НА АДВОКАТСКАТА ПРОФЕСИЯ ИЗОБЩО, ЗА ДА МОГАТ ОПГ УЖ "ДАНС" ДА СИ НАРЕЖДАТ НЕВИННИ ХОРА КАКТО СИ ИСКАТ, ВМЕСТО ДА ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ ЗАКОНЪТ СЪЩЕСТВУВА ИЗОБЩО НЕ ЗА ДА УГАЖДА НА ЕДИН НЕВМЕНЯЕМИЯ МАЛОУМНИК - ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ  НА ПРИЩЕВКИТЕ ДА ТОРМОЗИ И УБИВА НЕВИННИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА, А ЗА ДА НАЛАГА РЕД, ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ И ДА РАЗОБЛИЧАВА ПРЕСТЪПНИЦИ, ДА ПРЕВЕНТИРА И РАЗРЕШАВА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, А НЕ ДА ГИ СЪЗДАВА И ИЗВЪРШВА ПО СЦЕНАРИЙ НА ПСИХОПАТИ ШИЗОВРЕНИЦИ ОТ ПОМОЩНОТО УЧИЛИЩЕ, ЦЕЦО.

НЯМА ТАКИВА ТЪПАЦИ КАТО ВАС ЧЕСТНО ВИ КАЗВАМ. ВИЕ НЕ СТЕ ОЛИГОФРЕНИ ВИЕ СТЕ ПЪЛЕН РЕЗИЛ.

ИСКАМЕ:

1. НЕЗАБАВНА СМЯНА НА ЗАКОНА ЗА ПРЕВРЪЩАНЕ АДВОКАТИТЕ В НЕАДВОКАТИ ПОРТЕЩИ КЛИЕНТИТЕ СИ.

2. ВЕТО НАД ЗАКОНА ЗА НЕЗАКОННАТА КРАЖБА ОТ ОПГ КНКОНПИ НА ЧАСТНОТО ИМУЩЕСТВО НАД ГРАЖДАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ СЪД И ДОКАЗАТЕЛСТВА.

3. ОТМЯНА НА ПОДЛОЖЕНИЯ ВЕЧЕ НА ВЕТО "ЗАКОН" ЗА 48 ЧАСОВО ТАЙНО ЗАДЪРЖАНЕ НА ГРАЖДАНИ,

4.  НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА : ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ, ДИМИТЪР ГВЕОРГИЕВ И ИВАН ГЕШЕВ, КОЯТО СПОРЕД ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА ОТ 2 ПОРЕДНИ НАЦИОНАЛНИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ ИСКАТ НАД 90% ОТ ОБЩЕСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ - https://www.facebook.com/thebluehookstar/posts/340337013479163?__tn__=K-R

Да излезем на улицата, напряко на на бул. "ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ"  и да защитим правото на закони в България срещу УЖ МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ОТДАВНА ТЕЖИ 200 ГРАМА КОЛКОТО ПЛАСТМАСОВ СТОЛ И ПРОСТО НИКОЙ ДОСЕГА НЕ СЕ Е СЕТИЛ ДА Й БИЕ ЕДИН ПРАВ СВОБОДЕН ЗА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ И ЖИВОТ В ПРАВОВА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА В 2019 ГОДИНА, 21 ВЕК, А НЕ В МАШИНА НА ВРЕМЕТО ВЪВ ФАШИЗЪМ, ХОЛОКОСТА И ОЛИГОФРЕНИ НА ВЛАСТ. ДА ЗАЩИТИМ ПРАВОТО СИ НА ЗАКОННОСТ СРЕЩУ УЖ ЧЕНГЕЛЪЦИТЕ И ОПГ-ТО НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И БОЙКО БОРИСВО - УЖ ДАНС, УЖ СДВР, УЖ ПОЛИЦИЯ, ЗА ДА НЕ ЖИВЕЕМ ПОВЕЧЕ В ТАЗИ УЖ ДЪРЖАВА!

БУНТ !!!!

Elitsa Stoimenova

Managing Partner

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.