ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ РЪЧИЧКИТЕ! ДЕВЕТИ ДУБЪЛ – ПРИ ГАЛА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/poglednete-im-rachichkite-deveti-dubal-pri-gala/22721 SvobodnoSlovo.eu
ПОГЛЕДНЕТЕ ИМ РЪЧИЧКИТЕ! ДЕВЕТИ ДУБЪЛ – ПРИ ГАЛА!

Бившата синоптичка на Нова телевизия Деси Банова се появи на публично събитие броени дни след като официално бе потвърдено, че чака бебе от президента Росен Плевнелиев. Щастливата двойка присъства на връчването на наградите за полет в изкуството „Стоян Камбарев“.

Любовта като комикс.

Любовта като извадка от приложение за най-дърварски пиар „Залюбих, мамо, не змей, а „президент“ с фундаментални ментални възвишения“.

Погледнете им ръчичките! Прецизно нагласени за проганден кадър. Дори и в него няма нищо режисирано, като „естествено“.

И очаквайте – девети дубъл при Гала! Там ще акушират бебето. А Стефаннагала ще ни залива с логорея за новородения „месия“.

http://Afera.bg

росен плевнелиев и деси бановаПослепис: Когато един човек демонстрира любовта си, като че е на панаир и се носи със стъпка ампери-куку, любовта е толкова, колкото този човек бе и нещо като „президент“, каквото и да означава това в държавата на марионетките.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.