Преименуваха бул. Дондуков на бул. Фандъков

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/preimenuvaha-bul-dondukov-na-bul-fandakov/23931 SvobodnoSlovo.eu
Преименуваха бул. Дондуков на бул. Фандъков

Признателните граждани на София решиха в знак на благодарност към столичния кмет да преименуват централния бул. Дондуков на бул. Фандъков. Столичани мотивират решението си с качествено изпълнената работа по обекта, предаден в рекордните 138 дни, вместо предвидените по договор 70.

Те допълват, че кметът храбро е защитавал и интересите на Общината, като на любимата фирма-изпълнител са платени над 7 млн лв. за един колометър и не е наложена нито една глоба. „Видимо за всички е, че духът на Стара София е изцяло запазен – неравни тротоари покрити с шахти и евтини павенца, бетонови замазки правени сякаш от деца, трамвайно трасе с технология от миналия век, пропаднали павета и зейнали фуги пълни с пясък – все добре известни на всички елементи на градската среда“ – допълват те, съобщиха от гражданската интернет инициатива "Спаси София".

Спаси София е напълно съгласна с мотивите на гражданите, като подкрепя и приветства тяхната инициатива. Използваме момента да честитим на г-жа Йорданка Фандъкова този пореден неоспорим успех и публикуваме дословно текста на новата информационна табела: „Йорданка Асенова Фандъкова (Самоков, 1962- ) е учител и кмет на София. Управлението ѝ е белязано от непрестанната борба за запазване на правото на Столичната община да строи некачествено. В периода 2016 - 2017г., под нейно ръководство, Общината участва активно в процеса на раздаване на фалшиви обещания пред софиянци за това колко качествено ще бъде ремонтиран бул. Дондуков. Активната дейност на Фандъкова служи за пример на цяло едно поколение административни калинки да търсят оправдание за провалите си във всеки друг, но не и в собствената си некомпетентност. Сред знаковите изказвания на Фандъкова са обещания за поставяне на трамвайни ограничители, островни спирки, качествен ремонт и запазване на автентичния дух на София по булеварда. В аналите на българската история тя остава и с твърдението „Без компромиси с качеството на ремонтите в София“.

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.