ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА – ЗА ДА КРАДЕТЕ ОЩЕ С ПЪЛНИ ШЕПИ ДО ОТКАТ, ДОКАТО СЕ ПРЪСНАТ ДЕБЕЛИТЕ ВИ ВРАТОВЕ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/promenite-v-zakona-za-hazarta-za-da-kradete-oshte-s-palni-shepi-do-otkat-dokato-se-prasnat-debelite-vi-vratove/17331 SvobodnoSlovo.eu
ПРОМЕНИТЕ В ЗАКОНА ЗА ХАЗАРТА – ЗА ДА КРАДЕТЕ ОЩЕ С ПЪЛНИ ШЕПИ ДО ОТКАТ, ДОКАТО СЕ ПРЪСНАТ ДЕБЕЛИТЕ ВИ ВРАТОВЕ!

Красен Кралев за предложените промени в закона за хазарта от Валери Симеонов, подкрепени от Бойко Борисов:

Промените в закона за хазарта ще помогнат на българския спорт…Тези промени, така както са предложени, водят до по-големи приходи в Българския спортен тотализатор, респективно в министерството. Бюджетът на спортното министерство е около 80 млн. лева, а от тях около 50 милиона отиват за спортните дейности. При така предложените промени тези средства ще бъдат двойни. Така че това е нещо добро за българския спорт“.

Някой сеща ли се какво направи този дебеловрат за спорта? Освен безумни строежи на стадиони по села и паланки, ПРАЗНИ и НЕЛЕПИ, за да бъдат „усвоени“ едни кинти?!

Някой сеща ли се какво направи този дебеловрат за масовия спорт?

Да, „промените в закона за хазарта ще помогнат на българския спорт“, за да КРАДЕТЕ ОЩЕ С ПЪЛНИ ШЕПИ ДО ОТКАТ, ДОКАТО СЕ ПРЪСНАТ ДЕБЕЛИТЕ ВИ ВРАТОВЕ!

Апропо, някой сеща ли се защо спец.прокуратурата не влиза в министерството на спорта?!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.