Протестът на Адвокатите блокира трамваите по булевард Витоша в София

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/protestat-na-advokatite-blokira-tramvaite-po-bulevard-vitosha-v-sofiya/20254 SvobodnoSlovo.eu
Протестът на Адвокатите блокира трамваите по булевард Витоша в София

Протестът на Адвокатите на 22.02.2019 г. блокира движението на колона от трамваи пълни с граждани прибиращи се от работа у дома си в петък вечер в защита на исканията си.

Обясненията на Цветан Цветанов бяха определени като прах в очите и опит за заблуда.

Граждани и членове на гражданско движение Синя Звезда подкрепящи протеста се обявиха отново за оставки на не спиращите със заплахите, садизма и терора си над българските граждани Цветан Цветанов, Пламен Георгиев, Димитър Георгиев и Иван Гешев - 4-мата "мускетари" на ОПГ ЦЕЦО ГПЗ както наричат ГЕРБ (от Синя Звезда) крадящо от гражданите на България, нареждащо ги на поръчки и избиващо ги, още според движението.

Основателката на движението смята, че същинските протести в България тепърва предстоят. На принципа на Аз съм Шарли Ебдо, предупреди убедително, че скоро ще организира свой собствен протест на движението Синя Звезда под надслов "Аз съм ВИКТОРИЯ" и колкото повече продължават да я заплашват малоумниците от уж "управлението" ни, чиито оставки иска, а всъщност некадърни глупаци по нейни думи - толкова по-мащабен ще бъде. Стоименова потвърди, че и днес на протеста на адвокатите е била заплашвана. Също така потвърди, че протестът "Аз съм ВИКТОРИЯ" категорично ще настоява за международно разследване на това за нея политическо поръчано убийство на българската журналистка до вкарване на всички виновни от поръчител дпрез изпълнител, до всеки безучастно знаещ и бездействащ за него в затвора.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.