ПРОТЕСТНИ ПИСМА ДО ПОСОЛСТВАТА И ПРЕЗИДЕНТА ЗАРАДИ БРУТАЛНАТА ЦЕНЗУРА ВЪРХУ „ОТКРИТО“ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/protestni-pisma-do-posolstvata-i-prezidenta-zaradi-brutalnata-cenzura-varhu-otkrito-na-valya-ahchieva/20439 SvobodnoSlovo.eu
ПРОТЕСТНИ ПИСМА ДО ПОСОЛСТВАТА И ПРЕЗИДЕНТА ЗАРАДИ БРУТАЛНАТА ЦЕНЗУРА ВЪРХУ „ОТКРИТО“ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА!

Протестираме против натиска върху българската журналистика, против ограничаването на свободното слово, против укриването на престъпления и корупционни схеми, против заглушаване на истината“пише в протестни писма, изпратени от зрители на предаването „Открито“ на Валя Ахчиева, брутално свалено от ефир от ръководството на БНТ.

ОТКРИТО ВАЛЯ АХЧИЕВАПротестните писма са изпратени до президента Румен Радев, който на пресконференцията по повод две години в президенството, посочи името на журналистката Валя Ахчиева, като пример за свирепа цензура, наложена от страна на управляващите.

ОТКРИТО ВАЛЯ АХЧИЕВАПротестните писма са изпратени и до посланиците на посолствата у нас на Великобритания, Испания, Италия, Австрия, Франция, Германия, САЩ.

ТОТАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ ОТ СТРАНА НА БНТ за свалянето от ефир на предаването „Открито“ на Валя Ахчиева е позорно и мерзко!

ТОТАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ И НА ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ Т.НАР. МЕДИИ НА БЪЛГАРИЯ, КОИТО СА СЕ НАДУПИЛИ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ВЛАСТ, за зловещата цензура, употребена срещу „Открито“ на Валя Ахчиева, е още по-позорно и недостойно!

Очевадно и за слепците в държавата – кочина, в която живеем, е, че „Открито“ на Валя Ахчиева бе спряно по заръка на „Голямата Щука“ и то заради това, че Ахчиева бръкна в контрабандните канали и освети обвързаността на близка фирма до ГЕРБ с тях. И не само!

Всички в държавата се правят, че е съвсем „естествено“ и „нормално“ от ефир брутално, нагло и мръснишки да бъде премахнато и заличено разследващо предаване и то на обществена телевизия – БНТ, на която всички ние плащаме заплатите!

ОТКРИТО ВАЛЯ АХЧИЕВАНикой не смее да гъкне от т.нар. „колеги“, както и от т.нар. „стабилна“ управляваща власт.

Има обаче и такива българи, които протестират чрез позицията си пред президента и изпращат писмата си до посланиците, за да видят те каква „стабилна“ власт подкрепят.

Мерзавците – цензори обаче трябва да знаят, че живота е въртележка и ако питате нас – на Валя Ахчиева вместо да и извадят очите и изписаха веждите. Въпреки че днес и запушиха устата.

Каменаров, Кошлуков и сие ще бъдат изхвърлени на бунището все някой ден, за да не посмеят да се погледнат във вътрешното си огледало, където ще видят вместо лицата си – мишки, страхливи мишки, притежание на онези, срещу които се бори всяка истинска разследваща журналистика.

Веселина Томова

http://afera.bg

ОТКРИТО ВАЛЯ АХЧИЕВА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.