Рашков: Категорично е имало теч на информация от ГДБОП към Нотариуса

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/rashkov-kategorichno-e-imalo-tech-na-informaciya-ot-gdbop-kam-notariusa/127816 SvobodnoSlovo.eu
Рашков: Категорично е имало теч на информация от ГДБОП към Нотариуса

Бившият главен прокурор Иван Гешев е посещавал Клуб СС, а настоящият "Осемте джуджета". Това заяви бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред Нова. 

Когато пристигнали данните за Нотариуса много хора идвали при Рашков в МВР като Ивайла Бакалова, съдия Цариградска. Рашков намекна и че те не са били единствени.

Данните са предадени на ГДБОП, но още същата вечер е била заплашвана бившата жена на Божанов, която е дала показания срещу него. Категорично е имало теч на информация включително от кабинета на вътрешния министър и ГДБОП, убеден е Бойко Рашков.

https://eurocom.bg/

1 Коментара

случаен миновач

преди 2 месеца

Рашков и ти бе министър,20 год. полиция,следсвие.прокуратура и съд се бяхте хванали за петите.Защо след убийството му заговорихте за тази мафия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.