Рашков с предположение защо убийството на Мартин Божанов идва точно в този момент

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/rashkov-s-predpolozhenie-zashto-ubiystvoto-na-martin-bozhanov-idva-tochno-v-tozi-moment/126470 SvobodnoSlovo.eu
Рашков с предположение защо убийството на Мартин Божанов идва точно в този момент

Според бившия вътрешен министър Бойко Рашков, убийството на Мартин Божанов - Нотариуса  идва в този момент, тъй като "той е свързан със среди и в прокуратурата, и сред магистратите, и в съда, и сега го отстраниха, защото се уплашиха, че ще разкрие факти за връзките му с такива среди".

"Ние водихме разследване срещу този човек, когато бях министър", заяви още Бойко Рашков.

Рашков добави, че това, според него, е основната версия за станалото.

Съдия Владислава Цариградска е написала днес нещо, там има две имена, едното от които напоследък, след промените в Конституцията в частта за прокуратурата, започна да размахва пръст - от държавния глава, докъдето прецени, отбеляза още депутатът. Но не отговори на въпрос кого визира, предаде БТА.

Позовавайки се на разследващите, една от водещите версии за убийството на Божанов са имотните измами, за които има данни в прокуратурата.

Мартин Божанов беше застрелян снощи в столичния квартал „Горна баня“.

https://frognews.bg/

4 Коментара

Зеля

преди 2 месеца

"Съдия Владислава Цариградска е написала днес нещо, там има две имена, едното от които напоследък, след промените в Конституцията в частта за прокуратурата, започна да размахва пръст - от държавния глава, докъдето прецени, отбеляза още депутатът. " НЕ ВЯРВАМ РАШКОВ ДА ВИЗИРА ОНОВА ЧЕСТНО И ПОЧТЕНО МОМЧЕ МАМИН ШИШИ!

Коментирай

Зеля

преди 2 месеца

В никакъв случай!!!

Коментирай

Сенека

преди 2 месеца

Приказните герои познават миналото. Така ще е и в бъдеще. Спокойствието винаги е важно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.