САМОУБИЛ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДА НЕ ПРИТЕСНЯВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/samoubil-se-e-sas-zaglushitel-da-ne-pritesnyava-valeri-simeonov/23577 SvobodnoSlovo.eu
САМОУБИЛ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДА НЕ ПРИТЕСНЯВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

“Като човек който борави отдавна с оръжие мога да кажа, че пистолета е берета , но какъв калибър е ,експертите ще кажат.”

Гл.Сек.на МВР

То по принцип не трябва да боравиш с оръжие, а да можеш да четеш, за да стигнеш до този фундаментален извод.

БЕРЕТА

Георги Дренчев:

самоубил се е със заглушител, да не притеснява валери симеонов.

Кирил Стаменов:

Село Луково!

Колко изоставени къщи има във въпросното село, та полиция, жандармерия, армия от една седмица си играят на прескочи кобила и не провериха изоставените къщи в селото?

Ами този Росен можеше да ви изтрепе от засада, бе идиоти …

Поне да бяха преместили трупа из горите по Западните балкани, а те го самоубиха в къща в селото!

И кога го самоубихте?

На 1, 2, 3, 4, 5, или 6 януари?

А по река Искър плуват ли корабчета?

Виктория Тинтерова:

Съвсем навреме, за вечерните новини, откриха ужасния убиец самоубит. И време за брифинг има. Бе сичко! За сутрешните блокове нищо ен остана… Кофти. Ще джвакаме някоя катастрофа в Патагония.

Елена Банова:

Седмият труп най-после се самоуби,дами и господа!

Добре,че КАНДИСА….

Стоян Тодоров:

Следователят,който води „Нови искър“,един ден ще стане Главен Секретар,а после ще поеме Агенция Митници.Помнете „Белнейски“!

Светлозар Минков:

Вече съм абсолютно убеден, че главните секретари на МВР, ги избират с конкурс по главеобразие!

Пепа Сомлева:

Оказа се, че цяла седмица армия и полиция, хеликоптери и кучета, термокамери и спец части са гонили труп, който бил в съседната къща.

Борислав Първанов:

Горския човек се е самоубил.Всеки момет се очаква някой репортер да намери предсмъртното му писмо с пълните му самопризнания!!!

Тодор Георгиев:

Тия от меверето и медиите ни взеха съвсем за ташак

Хладнокръвен убиец екзекутор на 6 човека, „интелигентен“, се панира от страх пред куките и се самоубива, вместо да завърже. И удабен свидетел за пред медиите. И оръжието на престъплението – дамския „берета .22″. И мишка не мож простреляш (имам същия).

Пичаве, не е лесно да екзекугираш лице в лице 6 човека. Не и от съден за блудство. Това си е планирана екзекуция за мене, с предизвестен край, ама куките ни толкова могат. Дя те сандърдисат за липса на граждансща отговорност им е тавана

Що ли ми напомня за случая „Чакъра“, де Бойко гръмна с гранатомет, да не се разприказва? Или да разстрела на параноичния „Бай Миле“, за когото гръмогласно бяха набедили някаква мишка от Плевен с прякор „плъха“?

Вппочем, по времето на Главния секретар Борисов бяфа извършени 48 показни убийства с нулева разкриваемост, но обявени за приключени в медиите по холивудски героичен сюжет. Пародиен Аман от мевере пикчърс…

Петко Конов:

Баси , толкова ли тъпи сме всички , в очите на баш тъпаците ! То бива ачигьозлък ама вече тая измет се насра , без извинение. Има ли поне една , едничка държавна структура да функционира! Трънки ! Затова вече казвам ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ , защото държава НЯМА !

Елена Спасова

Имаме най-некадърното МВР, затова сме и най-корумпирани!

Кратка история на престъплението: Семейство се изнася да живее в къща в Нови Искър, която плаща кеш (65хил. евро). Събира се да празнува Нова година, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ с джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята. В това време влюбен рецидивист, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си пътува в чужбина, работи и минава по 20 км през гората всеки ден, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец. След това се връща в къщата и изтребва цялото семейство защото майката на домакинята знаела за тяхната връзка. Убива и кучето за всеки случай. След това убиецът се скрива в гората и ловко избягва цялата барикада от опитни полицаи и кримииналисти. Хващат го угризения и решава да се самоубие. Ползва заглушител за да не притеснява съседите….Между другото, опитните полицаи и криминалисти намират труп в реката, който е трябвало да открият преди месец,но това няма общо със случая…Просто всява хорор…По-лош криминален роман не бях чела. Дори и третокласните драскачи правят опит да навържат фактологично сюжета. #шесисипя

Светлин Арангелов:

Бре колко сме напреднали! За сестри Белнейски ДНК експертизата се влачеше 3 години, дори в чужбина я пращаха щото нямали техника, а сега за 24 ч. и хоп- Росен е! Че даже бавноразвития Ботьо Ботев поканиха скорострелно в 120 минути за да потвърди колко добре са си свършили работата плюлицайте нищо, че военните са открили трупа докато отряд кобри и пепелянки са си чешали задниците из деретата….

Ани Алашка:

Според публикациите в медиите, Горският бил намерен на 500 метра от къщата, която последно е обитавал (или поне така твърдят разследващите). Та, факт е, че нищо не разбирам от процесуално-следствени и издирвателни дейности, но някак се опитвам да разсъждавам логично. И логиката не ми позволява да си обясня как три дни издирват някой и (уж) щателно претърсват гората и къщите наоколо, а на третия ден го намират на някакви си 500 метра от мястото, където последно е засечен. Да не говорим, че за тези три дни и до „Дружба“ стигнаха.

На квадрати били разделени… Ама, квадратите колкото гарсониера ли са, че чак на третия ден дойде ред на този, дето е на 500 метра? А може да са играли шах и да се движат по „стъпките“ на пешките… или на коня… Знае ли човек? Някаква интересна издирвателна методика ще да е била.

Мария Николаева:

Говори БГ-брадър! Росен Ангелов имаше една минута да напусне къщата. Егати гротескното, криминално риалити…

Надя Дичева:

Скъпи сънародници, давате ли си сметка как всеки един от нас потенциално е със застрашен живот от бг-институциите?

KOMENTAR23

http://afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.