Слабаков шашна с коментар за пияната изцепка на Джамбазки

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/slabakov-shashna-s-komentar-za-piyanata-izcepka-na-dzhambazki/17662 SvobodnoSlovo.eu
Слабаков шашна с коментар за пияната изцепка на Джамбазки

"Депутатите не са светци. Това са хора и който е сбъркал ще си понесе наказанието. Това заяви в ефира на "Събуди се" относно залавянето на колегата му и евродепутат Ангел Джамбазки режисьорът Андрей Слабаков.

"Не смятам, че депутатът трябва да е светъл пример. Той трябва да изразява своето мнение и това на избирателите си. Ако грешката стане системна, тогава значи има проблем", заяви той.

Слабаков коментира и инцидента с автомобил на НСО в столицата, при който пострада сериозно дете:

"В колите на НСО според мен трябва да има камери. Аз съм присъствал на ужасни неща, които са вършили. Караха веднъж и така натиснаха една жена с две деца на един бордюр, щеше да се пребие. Виждал съм много такива ситуации", призна той.

"Не знам защо толкова се пазят тези хора", добави Слабаков.

"Аз лично се пазя от това да не се променя и да говоря това, което мисля. Животът ни се промени с Ернестина. Аз клеча тук непрекъснато. Смятам, че трябва да има само едно седалище на Европарламента, а не ту в Брюксел, ту в Страсбург, коментира Слабаков.

"Няма македонски език. Това не е език, че да го признавам. Все едно да призная трънския за език. Аз разбирам всичко, като ми говорят, защо да е отделен език?", запита той на въпрос дали би признал македонския език.

"Тука е много смешно. С нас се държат като ученици. Идваш, трябва да се подпишеш, че си бил. После обаче, ако си бил и не гласуваш в зала, не може. Постоянен контрол е. За Нова година ще сме във ваканция и ще се прибера малко", заяви той.

blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.