София е непроходима! Срам!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sofiya-e-neprohodima-sram/23231 SvobodnoSlovo.eu
София е непроходима! Срам!

Изобщо не ме интересува какво казва Фандъкова… В София е пълен ад! Има десетки непочистени пътни артерии, а не знам си колко стотин машини били чистили, моля!?!

С цялата си наглост Фандъкова излиза и казва за поредне път, защото така й е по-удобно… Не се качвайте на автомобилите си, не правете това, не правете онова. Ако не знаете – от вчера само Фандъкова определя… Срам, г-жо Фандъкова!

Такива и още подобни коментари са залели социалните мрежи от ранни зори, тъй като София стана Берлин и да се придвижиш до работа ти трябват 2 часа. Да знаете, ако сега ви предстои да излизате.

Синята и зелената зона за паркиране в центъра на София се затварят днес заради тежките зимни условия, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Системата за есемес паркиране няма да приема съобщенията за плащане, а талоните няма да се проверяват от контрольорите на ЦГМ.

От центъра съобщават още, че с приоритет ще се почистват паркингите пред училища, детски градини и обществени сгради. Обилният снеговалеж прави невъзможно качественото почистване на всички места за спиране в зоните за паркиране.

От ЦГМ призовават гражданите да се съобразят с тежките зимни условия за деня и да не използват личните си автомобили, ако имат тази възможност.

Резултат с изображение за софия сняг

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.