София - с вещерска, но либерално просмукана коледна украса

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/sofiya-s-veshterska-no-liberalno-prosmukana-koledna-ukrasa/122348 SvobodnoSlovo.eu
София - с вещерска, но либерално просмукана коледна украса

София - с вещерска, но либерално просмукана коледна украса

Продажбата на българска земя е обсъждана все пак, стана ясно от отговор на Денков в НС. А Василев преди няколко дни излъга от същата тази трибуна, че няма такова нещо.

Терзиев назначил рода на комунистическия главпрок Лютов за заместник-кмет по правните въпроси.

И за капак - журналаят петко петков по БНТ 1 сега - станал е непоправим уред за физиологично облекчаване в легнало положение “Денков е явление в политическия ни живот” и други глупости от този род. Явно е на ведомост на Чаталджа.

Ееех, докторе, как липсваш, да ги разбримчиш с острата си сатира😢

Цветеслава Гълъбова

4 Коментара

Гост

преди 5 месеца

Лека му пръст на д-р Тупавичаров. Пишеше много интересно.

Коментирай

jvg

преди 5 месеца

Да, Стойко Тонев беше невероятно и абсолютно недооценено явление в сатирата, радвам се, че още навремето му купих книгите, вече мисля, че не се намират.

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

Петко (хората масово поставят в името му буквата "У", вместо "Е") е толкова продажен и алчен, че се конкурира с евреите. Този БОКЛУК след всяка своя журналистическа изява трябва да си дезинфикцира устата от изплютите от нея фекалии. Горкият!

Коментирай

Бате Винету

преди 5 месеца

Понеже безброй пъти съм чувал израза: " вие от провинцията", ще кажа Вие "софиянци" си ги избрахте тези. Животът явно Ви е много уреден и добре платен. Революция от Мъглиж или Лом няма да тръгне но и не виждам "софиянци" да се бунтуват против това което става в държавата ни. П.П. На някой ако му е любопитно да прочете или чуе какво разказва Петър Увалиев за живеещите на ул. "Оборище'.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.