Ти драги Славчо, също си участник в изпростачването на нацията и ниската и култура!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ti-dragi-slavcho-sashto-si-uchastnik-v-izprostachvaneto-na-naciyata-i-niskata-i-kultura/18459 SvobodnoSlovo.eu
Ти драги Славчо, също си участник в изпростачването на нацията и ниската и култура!

Наистина няма такава държава, чиито хора да пълнят залите и стадионите, за да слуша чалга и да мятат салфетки под звуците на зурните, докато сънародниците им измират, като мухи от липсата на работа, средства за лечение, храна и ниски месечни доходи!

Ти драги Славчо, също си участник в изпростачването на нацията и ниската и култура! Ти спомогна за разпространяването на чалгата и направи от най-нискообразованите жени без морал и ценностна система, продаващи се, като продукт за евтино ползване -"звезди"!

Накара младите развиващи се поколения, да подръжават на жени без стойност и да пеят песни с текстове, които трайно увреждат ушите и мозъка на всеки нормален и мислещ човек, вместо да учат и цитират стихове от Вазов и Ботев.

Твоята партия отдавна вече сме я гледали, всяка вечер в ефира! Ти направи достатъчно, за да няма такава държава...

Ива Иватта

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.