ТОТАЛЕН ПОТРЕС! ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ОКОВАНА КАТО СЕРИЕН УБИЕЦ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/totalen-potres-desislava-ivancheva-okovana-kato-serien-ubiec/22074 SvobodnoSlovo.eu
ТОТАЛЕН ПОТРЕС! ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА ОКОВАНА КАТО СЕРИЕН УБИЕЦ!

Болна жена – с рак на хипофизата, невинна до доказване на противното, я влачат като сериен убиец. Тотален потрес, каква конвенция, какви пет лева, тук е нормално да издевателстваш над хората и е редно така да възпиташ и децата си, с алиби, че така няма да станат джендъри.

Що се отнася до „тия номера с фалшивите болести“ – жената има тумор на хипофизата, доказан.

‘тия номера’ всички знаем как стават, да, те са същите, като нейния арест. След години ще осъди държавата, освен ако не умре дотогава, а всичко ще е постигнато – блокове, кинти, интереси, ПУП-ове, понеже зад нея няма никой и я смачкват за шест секунди.

Толкова е гнусно! Пожелавам ви, да не се допирате до такива хора, защото тогава няма да философствате на празен ход, а ще виете като неизпикан вълк.

Следващия път, като я поведете Иванчева нанякъде, викнете и един гавазин да я налага, щото нали той ги хваща, пък съда ги пуска, ненаказани.

Георги Дренчев

http://afera.bg

десислава иванчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.