Утре е делото по жалбата ни с искане за касиране на изборите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/utre-e-deloto-po-zhalbata-ni-s-iskane-za-kasirane-na-izborite/120981 SvobodnoSlovo.eu
Утре е делото по жалбата ни с искане за касиране на изборите

Утре е делото по жалбата ни с искане за касиране на изборите.

Вселбата става все по-голяма. Съдът очевидно е наясно, че жалбата ни е абсолютно основателна, че допуснатите нарушения в резултат на малоумните решения на ЦИК и ОИК са докарали нещата до пълно мазало, и затова дава всичко от себе си да измисли и изрови някакво формално основанийце, че да не гледа по същество жалбата и да прекрати делото.

И нещата стават комични да ти иска непрекъснато едно и също и да обясняваш едно и също (въпреки, че от разпорежданията му е видно, че е пределно наясно за какво става дума), с тайната надежда, че в свръхскъсените срокове, които ти дава няма да успеем да изпълним някое тъпо формално указание. 

Ми няма да стане. Ще трябва да гледа делото по същество или да го пракрати с някакви напълно идиотски мотиви, което пък ще даде възможност и извън България да се види що за правораздаване (липса на такова) и що за върховенство на закона има в Територията.

Разбирам, че тази съдиика умира от страх и дори във фантазиите не си представя, че е възможно да постанови правилно решение и да касира изборите, но това само показва защо сме на тоя хал. 

Защото Държавата почива на обществен договор между нея и гражданите й. И когато самата Държава не изпълнява този обществен договор няма и как да изисква от гражданите да го правят. Докато тук Държавата и чиновниците й не започнат да носят отговорност за собствените си незаконни действия няма как нещо да се промени и да станем нормална държава.

Даниел Божилов

7 Коментара

"Дори най-честните съдии развързват очите на Темида, когато разглеждат дело за милиони."(Димитър Димов, “Тютюн”)

11 months before

Джани Родари (Gianni Rodari) „Приключенията на Лукчо“ “…Най-после съдът, тоест Домат, се върна в залата. — Станете прави! — заповяда дон Мерудия, но сам остана седнал. — Внимание, ще прочета присъдата — каза дон Домат. — Ето я: Съдът признава, че графините имат право да изискват заплащане за дъжда и за другите атмосферни явления. Затова постановява, както следва: всеки гражданин трябва да внася в управлението на замъка два пъти повече от това, което искат графините. През залата премина ропот. — Тишина! — извика дон Домат. — Предупреждавам ви, че ще опразня залата. Не съм свършил. Съдът реши също, че трябва да се плаща наем за росата, сланата, мъглата и другите форми влага. Присъдата влиза в сила от този момент. …”

Коментирай

Ц Д Н А

11 months before

Григорова каза най-важното в своята кампания, което звучеше истинно, защото бе вярно: капитализмът е корупция! Капитализмът е корупция, защото капиталистът краде постоянно. Той краде от обществото, от държавата и най-вече от работника и неговия труд.

Коментирай

Някакъв

11 months before

Разбира се , че Григорова ще е против капитализма , тя е ,,шорошки,, възпитаник.. Финансовият капитал срещу индустриалния. Сриване на икономическия просперитет на човечеството.нЯвно не разбирате? ,Социалното общество,, +в което няма да притежавате ( включително да произвеждате нищо ) и ще бъдете щастливи( отнемане на всички граждански права и направлявани) И това не е конспирация, те си го излагат от трибуните на форумите. Много лесно се манипулира на емоционално ниво- Терзиев е заплаха, Ванчето е нашият човек) ..И двамата са продукт ,,соросоиден,, подаден от различни групировки.. Бъдете информирани и разсъдливи ..

Коментирай

тони тонев

11 months before

A бе "някакъв", ти "дете с ограничени социални способности" си бе? Къде се опитваш да коментираш и да разваляш обстановката. Я марш от този сайт, бе! Ако публикуваш цифрата, която ти плащат да плюеш, може и да те разберем, но не трябва да е под 4000 лева на публикация!

Коментирай

Някакъв

11 months before

Мислите, че случайно ,,Ванчето,,(от ромския квартал) ви внушава, че вие сте малките хора ,за които тя ( коя е тя? Това са Те ,чието оформен подходящо образ е Тя )ще се погрижи. Глобалистите ,с чичко ,,шорош, отдавна си обявиха ,,планчето,, ,също ,най- важната част е внедряването на роми в управлението. То си ги има публикувано, от време ,,оно,, ,неговото изказване. Елате на себе си , сигурен съм ,че можете да поразмислите как така ,,Ванчето,, ..изскочи от..тортата.

Коментирай

Мирча Кришан

11 months before

Нова Конституция. Президентска република. Пълна изборност, мандатност, отчетност и отзоваемост на всички съдии и прокурори. Следствието право в МВР. Всички разследващи с юридическо образование. Без ВНС. На референдум. Без ВСС, ИВСС, учителски институт за повишаване на квалификацията на мисирки, роднини, милиционери и милионери, щерки, тьотки и аматьорки, пуцаджийки, рабфакаджии, задочници, вечерници и нощници и прочие йористи по пижами, съдебни ваканции и помощници, първа линия на Приморско, по 20 брутално след поредната издънка и другото си го знаете. АМИН

Коментирай

Джингиби

11 months before

Кои сте вие които се жалвате? Кво направи Радев със служебните си кабинети? Кво направи Нинова,- управляваше заедно с ПП ? Кои сте дето се жалвате? Единствените ,които не са управлявали са Възраждане. Много ви е страх да не се случи. Всички сте обединени в това отношение. Единодушно сте против него. Що ,бе ,a?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.