"В Люксембург или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/v-lyuksemburg-ili-si-barkat-po-gashtite-momicheta-ili-se-celuvat-momche-s-momche/22340 SvobodnoSlovo.eu
"В Люксембург или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче"

Вчера ми се обади една близка от Люксембург: не може - казва - вече в Люксембург да видиш момче и момиче да се целуват. Или си бъркат по гащите момичета, или се целуват момче с момче. Ами как да не е, като премиерът на Люксембург е джендър и се е оженил за мъж.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Георги Марков в интервю за Сашо Диков и неговото предаване "Евродикоф".

И какво искаме да е в Люксембург, като премиерът им дава такъв тон? Тоест: защитата на християнството и на традиционното семейство е задача номер 1 за България, категоричен е Марков.

Аз се радвам, Сашо, че си показах характер. И с моя глас в комисията за младежта и за спорта успях да бия камбаната и всъщност предотвратих приемането на тая Истанбулска конвенция, да дойдат тук комитет от лесбийки, да ходят по нашите училища, да се занимават с децата и да пропагандират джендър идеологията, каза депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия.

Какъв беше тоя Европарламент - с 226 депутати на Сорос, който го изгониха. Унгарците приеха този закон антиСорос - изгониха го от Унгария, принудиха го да напусне, не са го изгонили физически - защото той водеше политика на заселване на милион мигранти в Европа, да ликвидира християнска Европа, да ликвидира традиционното семейство, да се женят мъже с мъже, твърди Георги Марков.

След време, Сашко, ние с тебе няма да сме живи, но след десетилетия най-сигурните и истински християнски градове ще са Будапеща, Прага, Краков, Братислава, Варшава, прогнозира той.

http://offnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.