Вие вярвате ли на прогнозите, които са извадили Алфа рисърч??

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vie-vyarvate-li-na-prognozite-koito-sa-izvadili-alfa-risarch/133331 SvobodnoSlovo.eu
Вие вярвате ли на прогнозите, които са извадили Алфа рисърч??

Вие вярвате ли на прогнозите, които са извадили Алфа рисърч??

Щото... Аз - НЕ.

Мисля, че няма кой друг а се върже на тези стари номера дето се опитват да ни пробутват тези стари кОрви, които се опитват да се закачат и в новия цирк.

 ‼️ЗАПОМНЕТЕ ‼️

Показването на изкуствено завишени резултати цели да ви подготви за фалшифициране на вота.

Няма как ПП да са втора сила при толкова л@йн@ дето ни струпаха на главите.

Така като се замисля.... Абе, да не би Лена да е написала тези резултати? Щото, нали тя е по фалшификацийте.

Лилия Божкова

10 Коментара

ГУРУ

преди 1 седмица

Естествено, че не!... Но, не забравяйте, че БОКО прави избори и те стават както е казал да кажат подлогите му... кът така че, пак от същото! Умишлено бяха осрани машините, чрез Николай полковникот и аверчето му Цанов, защото с машини няма стъкмистика 😁

Коментирай

Бля, бля

преди 1 седмица

Естествено, че резултатите не са от анкентирани ,а от Галя изпратени в агенцията . Абсолютно съм сигурен ,че на хаитянеца и на посолството от времето на мустафето не им хареса ,че дзеления палячо не беше поканен в България, че Колибата не го посрещнаха с отворени обятията, не си ли спомняте ,че всичко това се случи по времето на правителството на националните предатели от ППДБ имам предвид ,че по тяхно време се довлече Зеленчука и колибата Сега съм сигурен ,че ППДБ пак ще бъдат на 2 място ,въпреки че гласуващите за тях ще са толкова малко ,че се съмнявам дори дали биха влезна ли в НС ако не манипулират изборните резултати.

Коментирай

Вярно е, вярно

преди 1 седмица

Разбира се, че са верни прогнозите. Ваш проблем е, че не искате да приемете колко прости са българите. Ще ви управлява Чоко и Боко до края на хоризонта и след това.

Коментирай

имегтс

преди 1 седмица

До Гуру, а бе оланкоолу (справка речникът на Найден Геров - оланин, оланче - момченце за плътски удоволствия), при фалшифицарането на избори от изборни комисии участват мнаго хора, не може всички да са мошениции, а и все някой ще се изтърве и да спомене нашо. При машинното гласуване играе, образно казано, само галя от посолството, но когато са ти го начукали е трудно да се мисли.

Коментирай

имегтс

преди 1 седмица

До Гуру. А бе оланкоолу (справка речникът на Найден Геров - оланин, оланче = момченце за плътски удоволствия), при избиратилнш комисии нещата зависят от много хора, невсички са чурук, пък и все някой ще се изтърве да каже нещо. При5 машинно гласуване, образно казано, всички зависи от галя от посолството. Пълна Омерта.

Коментирай

Стефан

преди 1 седмица

Тези резултати са желаните от тези които ги представят, а не реалните. Ако отидат повече хора да гласуват против сглобкаджиите , а не да се правят на бай Ганьовци хептен ще се объркат. Масовото участие би направило измамите не решаващи.

Коментирай

Реалист

преди 1 седмица

За голямо съжаление и аз мисля, че прогнозите са верни. Населението е невероятно незаинтересовано за бъдещето си и това на собствените му деца, да не кажа много просто...

Коментирай

Vale

преди 1 седмица

Да, вярвам им!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.