Владимир Береану: Борисов говореше пълни идиотщини

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vladimir-bereanu-borisov-govoreshe-palni-idiotshtini/8864 SvobodnoSlovo.eu
Владимир Береану: Борисов говореше пълни идиотщини

Изборите са не само ни връщат към нормализация. Служебното правителство показа, че да управляваш България, не е чак толкова невероятно трудно. Това каза по 7/8 ТВ журналистът Владимир Береану.

Това е малка страна, лесно може да се управлява при нормална експертиза. При предишното управление /бел. ред на Борисов/ бяхме свикнали с един човек, който прави всичко. Всъщност той сутрин взимаше едно решение, а вечерта - друго. Служебното правителство показа, че едни нормални хора могат да ръководят държавата тя да върви по нормален начин.

Важното е, че приключи това самоизтъкване. Хората от служебното правителство не  изпадаха в едно самохвалство, като предишните. По времето на Борисов се лъжеше по най-безочлив начин. Сега разговорите бяха нормални. Разкриха цялата тази схема, която съществуваше и която изкривява пазарната икономика. Вече не би трябвало да се върне модела, който беше създаден. Той никога не е бил толкова институционализиран.

Борисов беше много сърдит. Някаква  паника се създаде от неговото говорене. Идеята е, да създадат паника в хората да не гласуват. Въведе някаква атмосфера. Пълни идиотщини говореше Борисов. Даже не подхождаше на човек, който е участвал в политиката.

Тази нервност на хората от ГЕРБ, тази защитна позиция, показва, че нещата просто вече ще се променят, независимо какво ще се случи на изборите.

https://frognews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.