ВМРО, АЙНЩАЙН, ПАСПОРТИ И ТРЪТКИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vmro-aynshtayn-pasporti-i-tratki/20322 SvobodnoSlovo.eu
ВМРО, АЙНЩАЙН, ПАСПОРТИ И ТРЪТКИ

Във Вътрешната македонска организация, която още е и революционна, значи ще прави революции, в Македония, са много честни и добри хора.

Те, като намерят нещо, веднага го връщат по телевизията.

Един русенски депутат по политически начин се е сдобил с 39 имота - апартаменти, офиси, складове, магазини, парцели и др., бил изминал и 80 000 км. със служебен автомобил за няколко месеца, шампион в Парламента, там нищо не е направил, както почти всичките македонски революционери. Не, намерил портмоне и го... върнал, и после по всички телевизии, колко бил честен, в портмонето имало 8 лева! Сега в София пак търси портмонета, да ги връща.

Иначе всички войводи били много бедни. Нямат нищо, само единия акъл. И едната хубост.

Нямат фалшиви фондации, нямат фирми на зетьове за скрап (Белене), не вземат комисиони и рушвети, въобще не вземат по 5000 евро за паспорти, не харизват казарми на когото трябва, не са откраднали имотите на автентичната ВМРО на Ванче Михайлов, въобще не крадат.

Обичат БСП-то и ДПС-то. Обичат и Баце, и Иван Костов, и Ковачки, и Гришата, и Бареков, и циганина Валери, и Воленчо, и Нинова... Кого ли не! И Заев обичат, и Меркел, и Ердоган, само да е на далавера.

Всички искат да станат президенти или поне доктори на науките, агент Иван и той е доктор на науките в университета в Горно Уйно. Затова ходят в най-интелектуалните среди и заведения, като селската механа "Айнщайн", до Халите в София, срещу Градската баня, там има скулптура на великия Алберт, прилича на Даме Груев, същата брада. Ядат говежда курбан чорба и пържени трътки. Пият ракийца и червено вино "Гъмза". Пеят "Болен ми лежи Миле Попйорданов", "Край Вардаро", и когато са в най-патриотичен екстаз, пеят култовата чалга "Рунтав гъз".

Дават Странджа на сирийците, Македония на македонците, Пирина на кипърците, всичко дават! Само Султанка не дават на турска вяра.

И ограда направиха на границата, и нужници, ама искат само техни фирми да копат и да строят, щото по-изгодно, нали така?

Предложиха за изборите томбола с първа награда коч, втора - чушкопек и трета - ибрик. Искат задължително гласуване, белким ги изберат само тях. Даваха 300 лева пенсия. Дават всичко. Ама после се възгечтисват.

А Валерито, и той войвода, ама по-така, като Айнщайн, и си е световен интелект. Гледа "Малката булка". Плаче. Има си любовница, Открива нужници. Закрива дискотеки, щото вътре имало музика. Бие баби. Пращи от ум. Султанка и тя пращи. И Касабов пращи. И Воленчо пращи. Ама агент Иван най-пращи. Голяяям ум! Светооовен! Като Айнщайн, че и повече.

Воленчо-баща по̀ не пращи чак толкоз, щото вече взема редовно розавите хапчета. И си слуша Йосиф Кобзон вечер на тъмно човекът, и си мисли за Варадеро, за Айфеловата кула, за фюрера, за Капка... Ех!

Наследник на Ванче Михайлов е агент Иван, иначе Каракачанов (каракачанин - номад овцевъд), и той много умен, ама май малко дебел, и с три гуши, с извинение. Не му се закопчава балтона. Където мине, пада мазилката. Въобще не е свързан със сръбските тайни служби, само с нашто родно ДС. Ходи винаги с червена чантичка (Ванче ходи с пушка), вътре в чантичката - козметика, парфюм Bich Moje, крем Нивея, дезодорант, пудра, вазелинче, аве кото трябва. Цялата държава е на гърба му, казва, щото Баце бил прост. Много иска да купува (самолети, кораби, танкове) и да продава (казарми до морето), било голем келепир! Иска доброволна казарма за всички, и за момите също, що? - не знам.

Всички от Вемереото имат пушки бойлии в долапа. Гърмят, когато са подпити. Значи, често. Имат и рунтави калпаци, с въшки, за автентичност, тупват ги о̀земи, щом има далавера. А далавери - бол, дал Баце. И саби имат, ама ги не вадят, защото е опасно, да не се убодат, а и от Меверето не дават, кварталният, на "Пиротска", един строг такъв, бди, пише актове, като ходиш със сабя и без гащи.

Македонските революционери имат и евродепутатин, Жамбазки (джамбазин - търговец на добитък), малко го хапе щъркелът, ама иначе много умен, с очилца, търговче, като Валерито, пийва си. В Брюксел го уреди Никито Бареков, не знам защо, с парите от една фалирала банка, ама повече стои по телевизиите и бърбори за педерасите и за Ердоган. Иска да е евродепутат форевър.

Всички хора на агент Иван са с мустаци. Валерито и то. И Султанка.

Сега управляват с Баце и геребарите, но ако трябва, ще се коалират с Бесепето, с кака ти Нинова, и с Радан, Доган, Местан, с извънземните, с всички.

После може и със Северна Корея, и там са вътрешни революционери, и там гърмят, ама с ракети, само дето нямат калпаци и не ядат пържени трътки, Ким Чен не им дава, нямало смисъл.

ВМРО е светлото бъдеще на Отечеството! Да живей!

Акад. Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.