Ясната картина на горивата у нас

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/yasnata-kartina-na-gorivata-u-nas/4600 SvobodnoSlovo.eu
Ясната картина на горивата у нас

Ся, понеже сте мои ора, да ви кажа каква е ситуацията с горивата в KLETA MAJKA SOFIQ към този момент.

Пообиколих и вече имам ясна картинка.

1. Най-скъпа е газта (LPG) в две вериги - OMV и Еко. В OMV тя достига до 1,70.Шел са някъде по средата, в ЕКО също е над 1,50.

2. Това обаче съвсем не означава, че цената е константна величина. Например в Люлин, кой знае защо, е по-евтино отколкото в Младост. Като казвам по-евтино, визирам до 10 сторинки на литър газ.

3. На булевард България има две бензиностанции - Еко и Шел. И в двете бензина няма цена. Дизелът е почти като вчера, газта я има само на Еко и е над 1,50.

4. Най - евтино е при българския Марин льо Пен - чичо Веско. При него газта е 1,39. Плаща се само кеш, винаги чистят тоалетните и не можеш да се изпикаеш. Но ако заредите там, а алтернативата е OMV на Цариградско, ще спестите по 31 стотинки за литър газ. Демек на 30 кила газ ще спестите нелошата сума от 11,70, с която сума бихте могли да си купите кило пельменчики от Берьозка.

5. Бензина е с доста сходни цени. Но пак в Младост и на околовръстното е по-скъп и нямам никаква идея защо.

6. Опашки няма. Докато зареждах, Путин не ме нападна, а Байдън не ме прати в Иран.

Изводи:

- местете се в Люлин

- Младост не е баница

- всички, които снощи тичахте като улави по опашки - евала, паника!!!

Сигурно цените ще вървят нагоре. И сигурно ще псуваме и съм убеден, че не ни чакат добри времена.

Но на всички, които снощи ми писаха, че имат сигурни сведения от една зълва на един втори братчед на една чистачка в тоалетната на една бензиностанция бих им казал, че е време да си сипем по 200 грама дизел с 2 ледчета…

Венци Мицов

lentata.com

Ве

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.